Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALVEOLA MODULAR PRÍSTROJ DIAMANTOVÁ DERMABRÁZIA MIKRODERMABRÁZNY PRÍSTROJ 2IN1 F-336

*Prístroj AE50336 Modular Plus od spoločnosti Alveola ponúka svojim používateľom diamantovú dermabráziu hlavy a mikrokryštálov, jednu z najpopulárnejších metód používaných na estetickú exfoliáciu a ošetrenie obnovy pokožky*

Výrobca: ALVEOLA
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: AE50336
Dostupnosť: externým skladom
611.66 bez DPH
733.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALVEOLA MODULAR PRÍSTROJ DIAMANTOVÁ DERMABRÁZIA MIKRODERMABRÁZNY PRÍSTROJ 2IN1 F-336. Modulárne produkty Plus od Alveoly sú určené pre používateľov, ktorí netolerujú kompromisy. Voľne voliteľné a variabilné ošetrujúce prístroje môžu byť dokonale prispôsobené potrebám kozmetičiek okrem vysokej kvality a vynikajúcich funkcií ošetrenia tváre a tela. Základom série je stojan na ošetrovací strojček AE503052S, na ktorom nájdete zväčšovaciu lampu a digitálny naparovač a výber ďalších prístrojov je len na nás. Funguje na princípe mechanického peelingu. Abrazívne elektrokozmetické prístroje sú hlavnými prístrojmi proti starnutiu kozmetických salónov. Ich obľúbenosť je spôsobená intenzívnym abrazívnym účinkom, v dôsledku čoho sa ľahko odstraňujú komedogénne nečistoty a niekoľkonásobne sa zvyšuje priepustnosť pokožky. Kombinovaný prístroj AE50336 má jednu z dnes najúčinnejších mikrokryštalických (hlbších) a diamantových hlavíc (povrchových) oterových mydiel, ktoré možno použiť na vykonávanie širokej škály peelingov na omladenie pokožky. Pomocou rôznych metód môžeme vykonávať exfoliačné ošetrenia do rôznych hĺbok.

Modul mikrodermabrázia:
Mikrodermabrázia využíva priaznivé účinky mechanického peelingu s kryštálmi oxidu hlinitého na obnovu pokožky. Vysokotlakové vákuum a kryštály oxidu hlinitého použité na ošetrenie spoločne intenzívne odstraňujú nečistoty na povrchu pokožky, ako aj odumreté zrohovatené platničky, ktoré sa tam hromadia. V dôsledku peelingu sa zlepšuje absorpčná schopnosť pokožky, zvyšuje sa vstrebávanie účinných látok a obnovuje sa štruktúra pokožky.

Modul
diamantovej hlavy: Dermabrázia diamantovej hlavy využíva kombinovaný efekt jemného mechanického brúsenia pokožky a tvárového vákua na odstránenie odumretých keratinocytov na povrchu pokožky a stimuláciu procesov obnovy pokožky. S ošetrujúcimi hlavicami s rôznou zrnitosťou si môžete vybrať medzi miernejšou a intenzívnejšou formou peelingu. A s plynulou reguláciou výkonu môžeme vždy pracovať podľa aktuálneho pocitu pokožky.

Použitím oboch modulov môžete okrem mechanického peelingového efektu vykonávať aj jemnú lymfatickú masáž pokožky. V dôsledku toho sa zvyšuje prietok lymfatickej tekutiny a zrýchľuje sa odstraňovanie odpadových látok. Zvyšuje sa prísun živín a kyslíka do pokožky. Výsledkom ošetrenia je zníženie rozdielov v úrovni pokožky.

Vlastnosti mikrodermabrázie a zariadenia s diamantovou hlavicou:

  • Digitálne ovládanie
  • Počítadlo doby ošetrenia
  • 2 ošetrovacie hlavice na dermabráziu diamantovej hlavice
  • 9 manipulačných hrotov s rôznou zrnitosťou a rôznymi priemermi
  • 1 hlavica na ošetrenie mikrodermabrázie

Ďalšie produkty zo série Modular:

  • Rádiofrekvenčné zariadenie AE50333 Modular Plus
  • Rádiofrekvenčné zariadenie AE5033A Modular Plus Multi Polar
  • AE50334 Modular Plus Combi UH peeling a diamantová dermabrázia hlavy
  • AE50336 Modular Plus 2 v 1 diamantová hlavica a mikrodermabrázia
  • AE50337 Modular Plus 3-hlavicový ultrazvukový prístroj
  • AE50332 Modular Plus 4v1 multifunkčné zariadenie
  • Kavitačný ultrazvukový prístroj AE50337 Modular Plus
  • ĎALŠIE INFORMÁCIE
šírka:
49,5 cm
výška:
22,5 cm
dĺžka:
48,5 cm
Hmotnosť:
6500 g