Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Life color plus Booster 0.22 šarlatová

Výrobca: FARMAVITA
Kód: Booster 0.22
Dostupnosť: na sklade
Len pre profesionálov. Registrácia potrebná
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Life color plus Booster 0.22 šarlatová.

OZ FarmaVita reprezentuje najnovšie zosilňovače farbidlá Booster 

 

Tri nové odtiene – červená (0.66), oranžová (0.44) a fialová (0.22) – zmiešane v rôznych pomeroch umožnia viaceré varianty sýteho barvenia.  Boosters sa odporúča používať na tónovanie, farbenie a pre regeneráciu farby.

 

  

Najnovšie odtiene Booster umožnia:

 

  • Zosilniť farbu. Zmiešame žiadanú odtieň Life Color Plus a zosilňovač Booster čo zvýši jas a intenzivitu farby. Miešanie: farbivo Life Color Plus+Booster v pomeru 2:1 a  oxidačné činidlo v pomeru 1:1,5. Napríklad: zmiešame 40 ml Life Color Plus + 20 ml zosilňovača+ 90 ml oxidačného činidla Life Crem Developer. Zdržíme  35 minút.

 

  • Farbenie, ombre, funny color. Aby sme dostali farebné a jasné pramene zmiešame oxidačné činidlo Life Cream Developer a zosilňovač farby Booster v pomeru 1:1. Postup: zmiešame zosilňovač farby a oxidačné činidlo Life Cream Developer 20-30-40 vol. Zosvetlí o 2 tóny. Zdržanie 34 minút.

  • Obnoviť farbu. Vytvoriť kreatívne tóny. Aby sme obnovili farbu a pridali žiaru vlasom zmiešame žiadaný tón Boostera a masku Amethyste Color Mask. Zdržanie 5-15 minút. Zmýva sa bez používania šampónu.