Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+INSTITUTE BCN BIOTIN VITAMIN H 10x2ML

*Jeho aplikácia zvyšuje tvorbu nových buniek a bunkovú regeneráciu. Hrá dôležitú úlohu pri metabolizme sacharidov a aminokyselín.*

Výrobca: Institute BCN
Kód: BC008003-10
Dostupnosť: na sklade
23.33 bez DPH
27.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

INSTITUTE BCN BIOTIN VITAMIN H 10x2ML. Biotín, alebo viac známy ako H-vitamín, je jednou z najdôležitejších zlúčenín na tvorbu kožných buniek. Jeho aplikácia zvyšuje tvorbu nových buniek a bunkovú regeneráciu. Hrá dôležitú úlohu pri metabolizme sacharidov a aminokyselín. Esenciálna koža v mechanizmoch replikácie DNA. 

- Regenerácia pokožky 
- epilácia 
- Udržiavanie zdravej kože bariéra - pre suchý ekzém, svrab

Množstvo náplne: 10x2 ml

Biotín, tiež známy ako vitamín H, je nevyhnutný pre rast buniek, produkciu mastných kyselín a pre metabolizmus tukov a aminokyselín. Biotínový výživný roztok aktívne pomáha stimulovať opravu buniek a podporovať zdravý rast buniek a tkanív, čo vedie k celkovému zlepšeniu štruktúry a vzhľadu pokožky. Urýchlením syntézy lipidov zlepšuje schopnosť pokožky pôsobiť ako prirodzená bariéra a zreteľne redukuje jemné vrásky.  Ďalej sa táto účinná látka môže používať na zmiernenie prejavov seboroickej dermatitídy, ekzémov a suchej pokožky. Pomáha proti predčasnému vypadávaniu vlasov a šediveniu.
Jeho nedostatok môže zahŕňať dermatologické príznaky, ako je dermatitída, alopécia (vypadávanie vlasov) a achromotrichia (absencia alebo strata pigmentu vo vlasoch). Biotín je potrebný pre funkciu acetyl-Co-A karboxylázy, enzýmu, ktorý spája základné stavebné kamene pre produkciu tukov. Membrána všetkých buniek musí obsahovať tukové zložky, aby vhodne fungovala.  Správne a efektívne procesy výroby tuku sú rozhodujúce pre zdravie všetkých buniek. Štúdie preukázali, že biotín ovplyvňuje zloženie keratínu a podporuje tvorbu medzibunkových lipidových vrstiev zvýšenou syntézou lipidov, ktorá zlepšuje  bariérovú funkciu pokožky a pri lokálnej aplikácii výrazne redukuje jemné vrásky. Celkové zlepšenie morfológie kože. Táto aktívna výživa je vitamín, ktorý pomáha stimulovať bunkové opravy a podporuje zdravý stav buniek pokožky a tkanív. 
Použitie: Aplikujte na čistú a suchú pokožku a vmasírujte až do úplného vstrebania.
Sérum je možné zapracovať do hlbších vrstiev kože invazívnou mezoterapiou ( dermaroller, mezopen, derma stamp ) alebo neinvazívnou mezoterapiou - tzv.elektroporácia.
Balenie obsahuje  10 x 2 ml sterilného roztoku - Original Mesoceuticals
Zloženie: Aqua/Water, Sodium Chloride, Biotin, Sodium Hydroxide.