+SOLANIE AROMA SENSE OLEJ Z MARHUĽOVÝCH JADIEROK 50 ML
SOLANIE AROMA SENSE OLEJ Z MARHUĽOVÝCH JADIEROK 50 ML. Ľahko distribuovateľný olej z marhuľových jadier je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a fytosteroly, takže sa vstrebáva hlbšie do pokožky a poskytuje intenzívny vyživujúci a hydratačný účinok. Napomáha regeneračným a revitalizačným procesom a robí pokožku pružnou a hladkou. Zložky vo vitamínoch A a E sú silné antioxidanty, ktoré chránia pokožku pred voľnými radikálmi, spomaľujú starnutie pokožky a tvorbu vrások a škvŕn. Odporúča sa aj pre suchú, podráždenú a problematickú pokožku, tenké, popraskané nechty a často používané, rozštiepené končeky.
Prečo si vybrať marhuľový olej Aroma Sense?
- Obsahuje 100% prírodné zložky
- Môže byť obohatený éterickým olejom alebo zmesou éterických olejov
- Má výživný a zvlhčujúci účinok
- Regeneračný a revitalizačný
- Antioxidačný účinok, zachytávajúci voľné radikály
- Môžete ho použiť na tvár alebo telo
Maximálne zloženie šetrné k pokožke:
- 0% minerálneho oleja
- 0% parabénu
- 0 % farbiva
- 0% alergénneho zápachu
- 0% silikónový olej
Použitie:
Ako pleťový olej vmasírujte do vyčistenej mierne navlhčenej pokožky niekoľkými kvapkami krúživými jemnými pohybmi. Môžete pridať niekoľko kvapiek krému na tvár do 1 čajovej lyžičky prípravku na starostlivosť o pleť a vmasírovať do pokožky. Môže sa použiť aj samostatne po kúpaní alebo zmiešaný s inými rastlinnými olejmi. Ako kúpeľový olej vmiešajte 2-5 kvapiek do trochy krému alebo kúpeľového prípravku a pridajte do vody do kúpeľa. Pre starostlivosť o vlasy naneste malé množstvo z laku na končeky vlasov, vmasírujte do vlasov a potom po 30 minútach dôkladne zmyte šampónom. Môže byť podľa želania obohatený éterickým olejom alebo zmesou éterických olejov, v závislosti od požadovaného účinku, s prihliadnutím na pomery dané éterickému oleju.
varovania:
Na vonkajšie použitie! Uchovávajte mimo dosahu detí! Nedostať sa do očí! Uchovávajte pri izbovej teplote, mimo priameho slnečného žiarenia.
Zloženie: Prunus Armeniaca Kernel Oil
- ĎALŠIE INFORMÁCIE