Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+KOZMETICKÝ ULTRAZVUK DIGITÁLNY F-702

- 10% AKCIA

*Jeho užívaním sa zvyšuje prekrvenie ciev v pokožke, čím sa zlepšuje zásobovanie buniek živinami a kyslíkom. Účinné látky vstreknuté do pokožky môžu uplatniť svoj účinok priamo tým, že sa dostanú k cieľovým bunkám.*

Výrobca: SilverFox
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: AAA1315500
Dostupnosť: externým skladom
112.49 bez DPH
134.99 ks
Pôvodná cena 149.99, Zľava 10 %
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

KOZMETICKÝ ULTRAZVUK DIGITÁLNY F-702. Ošetrenie ultrazvukom patrí k novým a zároveň najosvedčenejším metodám v kozmetike. Ultrazvukové vlnenie spôsobuje v tkanive vibráciu / mikromasáž / a teplo. Pre kozmetiku je snáď najdôležitejší fonoforézny účinok.Pôsobením ultrazvukového vlnenia sa uvoľnia stavebné prvky pokožky a tak sa olejovité a emulzné látky vynikajúco aplikujú. Ošetrenie je príjemné, nenáročné na čas a s okamžitým viditeľným účinkom. Jeho užívaním sa zvyšuje prekrvenie ciev v pokožke, čím sa zlepšuje zásobovanie buniek živinami a kyslíkom. Účinné látky vstreknuté do pokožky môžu uplatniť svoj účinok priamo tým, že sa dostanú k cieľovým bunkám.

  • 2 ultrazvukové ošetrovacie hlavice
  • Maximálny výkon:
              na telo: 2,7W/cm2 na
              tvár: 0,7W/cm2
  • Digitálny časovač
  • Kontinuálny a modulovaný režim
  • Praktická malá veľkosť

Oblasť použitia ultrazvukového stroja:

  • Príjem účinných látok
  • Zníženie hĺbky vrások
  • Liečba jaziev po akné
  • Zníženie zápalu
  • Ošetrenie pomarančovou kôrou
  • Mobilizácia tuku

Často kladené otázky

Čo je to ultrazvuk? Ultrazvuk je zvuková vlna, ktorá sa meria frekvenciami. Rozhodujúcim faktorom v liečbe ultrazvukom je, že zvukové vlny spôsobujú pohyb buniek aj tepelný účinok. Zároveň je pokožka zásobená energiou. Tak je pokožka najlepšie pripravená absorbovať účinné zložky.

Aký účinok má ultrazvuk? Ultrazvukové ošetrenia aktivujú bunkový metabolizmus, podporujú lymfatický tok a stimulujú prekrvenie. Ľahšie sa absorbujú účinné látky. Ultrazvuková liečba je vhodná pre všetky typy pleti, obzvlášť vhodná je pri nečistotách pokožky, kuperóze, jazvách, pigmentových škvrnách, slzných vakoch, akné a celulitíde.

Na akých miestach môžem vykonávať ošetrenie? Ošetrenie sa väčšinou používa na oblasť tváre a dekoltu. Pri ošetrovaní tela sa bežne používajú silnejšie ultrazvukové prístroje s menšou frekvenciou, pretože účinok musí byť hlbší.

Vyžadujú si procedúry odbornú prípravu pred ošetrením zákazníkov? Procedúry sa zdajú byť jednoduché, ale vyžaduje sa odborná príprava. Požadovaný účinok sa dá dosiahnuť iba vhodným know-how.

Možno prístrojom ošetriť každého pacienta? Nie. Pri nasledujúcich kontraindikáciách sa pred použitím treba poradiť s lekárom: otvorené rany, zápal, opar, plesňová infekcia a ťažké akné (z hygienických dôvodov).