Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÝ KRÉM NA TELO 75 ML

*S obsahom Aloe Vera a harmančeku, telo (bikiny a podpazušie), pre všetky vekové kategórie a aj pre domáce použitie.*

Výrobca: x-epil
Kód: XE9204
Dostupnosť: na sklade
3.33 bez DPH
3.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÝ KRÉM NA TELO 75 ML. S obsahom Aloe Vera a harmančeku, telo (bikiny a podpazušie), pre všetky vekové kategórie a aj pre domáce použitie. Slúži na jemné odstránenie chĺpkov. Môže sa použiť na odstraňovanie chĺpkov na nohách, prsiach, chrbte, rukách a v podpazuší. Má príjemnú vôňu a po jeho použití bude pokožka hydratovaná, jemná a hodvábne hladká.

  • doba pôsobenia len 6-8 minút
  • s obsahom aloe vera
  • s harmančekom
  • s vitamínom E
  • dermatologicky testované
  • klinicky testované

Použitie:
1. Pomocou špachtle, ktorá je súčasťou balenia, rovnomerne rozotrite krém na čistú a suchú pokožku v smere rastu chĺpkov tak, aby krém úplne pokryl chĺpky. 
2. Krém nechajte pôsobiť 6-8 minút.
3. Pomocou špachtle skontrolujte malú oblasť, či sa chĺpky dajú ľahko odstrániť. Ak áno, pokračujte v odstraňovaní chĺpkov. Ak nie, počkajte pár minút, ale nikdy nenechávajte krém pôsobiť dlhšie ako 10 minút! Krém odstráňte pomocou špachtle v protismere rastu chĺpkov.
4. Po odstránení krému opláchnite ošetrovanú oblasť pokožky veľkým množstvom vlažnej vody! Nepoužívajte mydlo!
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí! Len na vonkajšie použitie! Postupujte podľa pokynov v návode na použitie! V prípade prehltnutia výrobku ihneď vyhľadajte lekára a ukážte mu informácie na obale. Nepoužívajte na odstraňovanie chĺpkov na tvári, hlave, očiach, nose, ušiach, bradavkách, genitáliách a perianálnych oblastiach! Ak používate tento krém na novú oblasť tela prvýkrát, vykonajte kožný test na dlani alebo inej malej oblasti pokožky a ak do 24 hodín nezaznamenáte žiadne podráždenie, môžete pokračovať v depilovaní. V prípade podráždenia ihneď odstráňte krém z pokožky a dôkladne opláchnite studenou vodou. Nikdy ho neaplikujte na miesta, kde môže dôjsť k poraneniu kože, porezaniu, zápalu, podráždeniu, spáleniu od slnka, na bradavice alebo akékoľvek vyrážky! Gél nepoužívajte do 48 hodín na depilovanú oblasť, ktorá bola oholená alebo depilovaná voskom. Ak užívate lieky, ktoré majú vplyv na stav vašej pokožky, alebo trpíte kožným ochorením, pred použitím prípravku sa poraďte so svojím lekárom! Do 24 hodín po použití nepoužívajte deodorant ani parfum a nevystavujte sa slnečnému žiareniu! Medzi dvoma použitiami vždy počkajte 72 hodín!
Objem: 75ml