Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+DIAMANTOVÁ DERMABRÁZIA 834

*Dermatologický prístroj Alveola AE50834 Diamond Peel s diamantovou hlavicou využíva kombinovaný efekt mechanického brúsenia pokožky a tvárového vákua na odstránenie odumretých keratinocytov na povrchu pokožky a na stimuláciu metabolických procesov*

Výrobca: ALVEOLA
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: AE50834
Dostupnosť: na sklade
289.99 bez DPH
347.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

DIAMANTOVÁ DERMABRÁZIA 834. Dermatologický sprístroj Alveola AE50834 Diamond Peel s diamantovou hlavicou využíva kombinovaný efekt mechanického brúsenia pokožky a tvárového vákua na odstránenie odumretých keratinocytov na povrchu pokožky a na stimuláciu metabolických procesov. S rôznymi ošetrujúcimi hlavicami si môžete vybrať medzi miernejšou a intenzívnejšou formou peelingu. A s plynulou reguláciou výkonu môžeme vždy pracovať podľa aktuálneho pocitu pokožky. Funguje na princípe mechanického peelingu. Abrazívne elektrokozmetické prístroje sú hlavnými prístrojmi proti starnutiu kozmetických salónov. Ich obľúbenosť je spôsobená intenzívnym abrazívnym účinkom, v dôsledku čoho sa ľahko odstraňujú komedogénne nečistoty a niekoľkonásobne sa zvyšuje priepustnosť pokožky. Dermatologický strojček Alveola AE50834 Diamond Peel s diamantovou hlavicou využíva kombinovaný efekt mechanického brúsenia pokožky a tvárového vákua na odstránenie odumretých keratinocytov na povrchu pokožky a na stimuláciu metabolických procesov. S rôznymi ošetrujúcimi hlavicami si môžete vybrať medzi miernejšou a intenzívnejšou formou peelingu. A s plynulou reguláciou výkonu môžeme vždy pracovať podľa aktuálneho pocitu pleti.Pomocou prístroja dokážeme nielen aktualizovať štruktúru pleti, ale aj pripraviť pleť na efektívnejšie vstrebávanie účinných látok počas salónnych ošetrení.

Vlastnosti stroja na dermabráziu diamantovou hlavou:

  • Kompaktná veľkosť
  • Vysoko výkonný motor
  • Plynulé ovládanie výkonu
  • 1 liečebná hlavica
  • 1 spojovacia trubica pre ošetrovaciu hlavicu
  • 9 manipulačných hrotov v rôznych veľkostiach

Účinok stroja na dermabráziu diamantovej hlavy:

  • Odstránenie mŕtvych keratinocytov
  • Čistenie pórov a povrchu pokožky
  • Zvýšenie priepustnosti pokožky
  • Uľahčenie vstrebávania účinných látok
  • Stimulácia a napnutie spojivového tkaniva kože

Profesionálny výrobok - Jeho kúpa je povolená len osobe konajúcej v rámci svojho povolania, samostatného povolania alebo podnikateľskej činnosti. 151/2003 na výrobok. Záruka podľa nariadenia vlády sa nevzťahuje, avšak podľa vlastných záručných podmienok Alveola preberá záruku 1 rok.

  • ĎALŠIE INFORMÁCIE
Odporúčaný typ pleti:
Žena
šírka:
37 cm
výška:
19 cm
dĺžka:
36 cm
Hmotnosť:
4971 g

Výkon: 50 W

Využitie:

* na omladenie pokožky tváre, krku a dekoltu

* pri omladzovacích kúrach - na vyhladzovanie vrások a zvýšenie tonusu pokožky

* na zvyšovanie hydratácie pokožky

* na rozšírenie pórov - na zosvetlovanie pigmentových škvŕn - pri ošetrení problémovej pokožky

* pri mazotoku - pri jazvách

Už po prvom ošetrení sa obnoví svieža farba pleti, po ďalších sa zosvetlia pigmentové škvrny a dokonale sa odstránia z povrchu pokožky zrohovatené bunky. To podporí rýchlejšiu regeneráciu buniek, pokožka sa stane sviežou, rozžiarenou, vypnutejšou a bude pôsobiť mladistvo a zdravo.

Mechanizmus peelingu

Pomocou diamantovej hlavice je odstránená vrstva zostarnutej hyperkeratóznej pokožky bez elasticity, ktorá obsahuje dehydrované a odumreté bunky. Odstránením tejto vrstvy podporíme regeneračný proces a dosiahneme elasticky, žiariaci povrch pokožky.

Prečo potrebuje pokožka peeling?

Pretože hyperkeratoza epidermy spôsobuje upchávanie pórov. Tento stav zabraňuje vylučovaniu kožného mazu a odumretých buniek, čo spôsobuje pigmentáciu kože, škvrny a kožne problémy. Pleť stráca jemnosť a hladkosť, zvyšuje sa tvorba vrások a proces starnutia tkaniva sa urýchľuje. Preto opakovaný peeling odstránením nekrotizovaných a zostarnutých kožných vrstiev, podporuje aeróbnu výživu a respiráciu kožných buniek, uzdravuje pleť a prispieva k jej zdravému a čistému vzhľadu.