Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+EVELINE CLEAN YOUR SKIN - ČISTIACE A ZMATŇUJÚCE TONIKUM PROTI NEDOKONALOSTIAM 225ML

*Určené na každodennú starostlivosť o problematickú pokožku. Perfektne obnovuje pH pokožky bez zanechania pocitu viskozity a napätia, účinne odstraňuje nečistoty a zvyšky make-upu.Čistiace a zmatňujúce tonikum proti nedokonalostiam určeným na každodennú starostlivosť o problematickú pleť, náchylnú na akné a nedokonalosti. 225 ml*

Výrobca: EVELINE
Záručná doba: 24 mesiacov
Kód: 14186
EAN: 5901964014186
Dostupnosť: na sklade
4.16 bez DPH
4.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE CLEAN YOUR SKIN - ČISTIACE A ZMATŇUJÚCE TONIKUM PROTI NEDOKONALOSTIAM 225ML. Clean your skin čistiace a zmatňujúce tonikum proti nedokonalostiam. Určené na každodennú starostlivosť o problematickú pokožku. Perfektne obnovuje pH pokožky bez zanechania pocitu viskozity a napätia, účinne odstraňuje nečistoty a zvyšky make-upu.Čistiace a zmatňujúce tonikum proti nedokonalostiam určeným na každodennú starostlivosť o problematickú pleť, náchylnú na akné a nedokonalosti. 225 ml.

Účinné zložky:

SebuControl Complex - komplex kyseliny salicylovej, glykolovej, jablčnej a citrónovej. Preniká do epidermy, zabraňuje tvorbe nedokonalostí, znižuje vylučovanie mazu, odstraňuje nadmerný lesk, eliminuje viditeľnosť pórov.

kyselina mandľová - pôsobí proti upchávaniu pórov, ničí komedóny (malé čierne bodky) a bráni vzniku zápalov. Navyše vykazuje táto kyselina skvelé antiseptické účinky, čo ju robí extra vhodnou pre hypercitlivú aknóznu.

vitamín B3 - pomáha pleť zbaviť prebytočného mazu, má čistiace účinky a zabraňuje tvorbe čierných bodiek. Urýchľuje regeneráciu pokožky.

olej z čajovníkových stromov - pôsobí antibakteriálne a hojivo na pleť, vhodný aj na akné a jazvičky.

aloe vera extrakt - pôsobí upokojujúco, antibakteriálne a má hydratačné účinky na pokožku, urýchľuje obnovu buniek a regeneruje pleť. 

D-panthenol - upokojuje podráždenia a redukuje začervenania,hydratuje pokožku.


Požitie:

Každé ráno a večer pomocou vatového tampónu naneste tonikum na pokožku.

Pozor:vyvarujte sa kontaktu s očami a perami