Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

++EVELINE LUXURY EXPERT - LUXUSNÉ HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO S 24k ZLATOM 350ML

*Zaručuje intenzívnu regeneráciu, hĺbkovú výživu a dlhotrvajúcu hydratáciu. Pokožka ostáva po použití hladká, jemná a prirodzene rozžiarená. Luxusná, revolučná receptúra bola navrhnutá tak, aby maximálne účinkovali všetky zložky s každou aplikáciou. 350 ml*

Výrobca: EVELINE COSMETICS
Kód: 961331
EAN: 5901761961331
Dostupnosť: na sklade
7.49 bez DPH
8.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE LUXURY EXPERT - LUXUSNÉ HYDRATAČNÉ TELOVÉ MLIEKO S 24k ZLATOM 350ML. Zaručuje intenzívnu regeneráciu, hĺbkovú výživu a dlhotrvajúcu hydratáciu. Pokožka ostáva po použití hladká, jemná a prirodzene rozžiarená. Luxusná, revolučná receptúra bola navrhnutá tak, aby maximálne účinkovali všetky zložky s každou aplikáciou. 350 ml. Luxury Expert 24k GOLD vyživujúce hydratačné telové mlieko s čiastočkami zlata. Vysokokoncetrovaná receptúra založená na inovatívnej technológii obohatenej o 24k zlaté častice poskytuje suchej, podráždenej a drsnej pokožke okamžitú úľavu a komfort. Zloženie bohaté na exkluzívne vybrané aktívne zložky najnovšej generácie, ktoré synergicky dopĺňajú svoje pôsobenie a zlepšujú výsledný efekt, zaručujú intenzívnu regeneráciu, hĺbkovú výživu a dlhotrvajúcu hydratáciu. Pokožka ostáva po použití hladká, jemná a prirodzene rozžiarená. Luxusná, revolučná receptúra bola navrhnutá tak, aby maximálne účinkovali všetky zložky s každou aplikáciou.

Účinné zložky:

Hydra Luxury Molecular Technology - revolučná technológia, ktorá vďaka hydro-molekulárnym komplexom zaručuje presné a riadené uvoľňovanie aktívnych zložiek a stimuluje prirodzené funkcie kože. Mlieko v kontakte s pokožkou sa zmení na molekulárny mikroskop, ktorý zintenzívňuje hydratačné, výživné, posilňujúce a chráni pokožku.

Luxury Gold & Caviar Therapy - jedinečný komplex s prírodnym kaviárom a časticami 24-karátového zlata, bohatý na vitamíny a stopové prvky, výrazne zlepšuje pevnosť pokožky a urýchľuje proces regenerácie buniek, omladzuje pokožku a zabraňuje jej ochabovaniu.

Esenciálne oleje (kokosový, sójový, arganový, bambucké maslo, med) - bohaté na lipidové zložky, poskytujú hĺbkovú hydratáciu, intenzívnu výživu a obnovujú prirodzenú bariéru. Stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu tak, aby pokožka bola vypnutá a získala pružnosť a hladkosť.

Použitie:

Každé ráno a večer jemne vmasírovať do čistej a suchej pokožky.