Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

++EVELINE MATT DETOX ČISTIACA HYDRATAČNÁ MASKA S AKTÍVNYM UHLÍM 8v1 2x5ML

*Čistiaca zmatňujúca maska s aktívnym uhlím 8v1 detoxikuje a normalizuje mastnú a zmiešanú pokožku. Skoncentrovaná zmatňujúca receptúra s aktívnym uhlím a zeleným ílom skutočne čistí, osviežuje, zmenšuje póry a reguluje tvorbu mazu. Zabraňuje tvorbe nedokonalostí a zanecháva pokožku príjemne čistú, hladkú a matnú. 2x5 ml*

Výrobca: EVELINE
Kód: 963144
EAN: 5901761963144
Dostupnosť: na sklade
1.66 bez DPH
1.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE MATT DETOX ČISTIACA HYDRATAČNÁ MASKA S AKTÍVNYM UHLÍM 8v1 2x5ML. Čistiaca zmatňujúca maska s aktívnym uhlím 8v1 založená na revolučnej technológii detoxikuje a normalizuje mastnú a zmiešanú pokožku. Skoncentrovaná zmatňujúca receptúra s aktívnym uhlím a zeleným ílom skutočne čistí, osviežuje, zmenšuje póry a reguluje tvorbu mazu. Zabraňuje tvorbe nedokonalostí a zanecháva pokožku príjemne čistú, hladkú a matnú.

Účinné zložky:

Aktívne čierne uhlie - prírodná zložka vyznačujúca sa svojimi absorpčnými vlastnosťami čistí pleť, zbavuje ju toxínov a znečistenia aj v hlbokých vrstvách pokožky. Intenzívne vyhladzuje, zmatňuje pokožku a zlepšuje je farbu.

Zelený íl - dokonale čistí a sťahuje póry, vyživuje a vyrovnáva štruktúru pokožky a dodáva jej zdravý jas.

Evermat - inovatívny komplex zmatňuje pokožku bez upchávania pórov a zabraňuje tvorbe lesku.

MATRIXYL 3000 - peptid najnovšej generácie zlepšuje elasticitu a pevnosť pokožky.

Aplikácia:

Naniesť končekmi prstov na vyčistenú tvár, krk a dekolt. Po 10 minútach opláchnuť teplou vodou. Používať 1-2 krát týždenne.