Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+EVELINE NATURE LINE - KOZIE MLIEKO, DENNÝ A NOČNÝ KRÉM 50ML

*Výživný krém s kozím mliekom pre suchú a veľmi suchú pokožku. Intenzívny regeneračný výživný krém je inovatívna kombinácia prírodných a technologicky moderných zložiek, špeciálne vybraných pre potreby suchej a veľmi suchej pokožky pre zdravý a mladistvý vzhľad. 50 ml*

Výrobca: EVELINE
Kód: 912265
EAN: 5901761912265
Dostupnosť: na sklade
5.83 bez DPH
6.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE NATURE LINE - KOZIE MLIEKO, DENNÝ A NOČNÝ KRÉM 50ML. NATURE LINE  VÝŽIVNÝ KRÉM S KOZÍM MLIEKOM, 50ml. Pre suchú a veľmi suchú pokožku. INOVÁCIA! Intenzívny regeneračný výživný krém je inovatívna kombinácia prírodných a technologicky moderných zložiek špeciálne vybraných pre potreby suchej a veľmi suchej pokožky a pre zdravý a mladistvý vzhľad. V jednom kréme sa spája dvojitá sila prírodných a technologicky pokročilých aktívnych zložiek:
KOZIE MLIEKO - vďaka obsahu výživných proteínov a vitamínov obnovuje vitalitu, mladý a zdravý vzhľad pleti. Zabezpečuje hydratáciu a hodvábnu hebkosť. KAKAOVÉ MASLO - obsahuje polyfenoly, ktoré podporujú regeneráciu pokožky a prispieva k zlepšeniu stavu pokožky a pružnosti. KOENZÝM Q10 - jeden z najsilnejších antioxidantov, má anti-ageing účinky. Podporuje regeneráciu pokožky, zároveň zmierňuje škody spôsobené voľnými radikálmi.  
+ ĎALŠÍCH 6 ZVLHČUJÚCICH PRÍSAD:
- kyselina hyaluronová

- vitamín A

- urea

- d-panthenol 
- Alantoín

- vitamín F*