Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+EVELINE SLIM EXTREME 4D - ANTICELULITÍDNE TEPELNÉ SÉRUM 250ML

*Intenzívne stimuluje proces spaľovania tukových buniek, efektívne bojuje s neustupnou celulitídou. Zoštíhľuje, tvaruje a modeluje pas, zadok a stehná, 250ml.*

Výrobca: EVELINE
Kód: 316387
EAN: 5907609316387
Dostupnosť: na sklade
8.33 bez DPH
9.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE SLIM EXTREME 4D - ANTICELULITÍDNE TEPELNÉ SÉRUM 250ML. Intenzívne stimuluje proces spaľovania tukových buniek, efektívne bojuje s neustupnou celulitídou. Zoštíhľuje, tvaruje a modeluje pas, zadok a stehná. Termoaktívne zoštíhľujúce sérum proti celulitíde kontroluje veľkosť existujúcich tukových buniek a zabraňuje vzniku celulitídy na povrchu kože. Vďaka technologicky vyspelému termo zloženie spaľujúcemu tuk, jemne zahrieva pokožku, čo umožňuje rýchle prenikanie účinných látok do pokožky a zaisťuje maximálne výsledky. Tukové bunky sa pomaly redukujú a telo dostáva pevnejšie tvary. Zoštíhlené telo sa dostáva do dobrej kondície. Vďaka technologicky vyspelému termo zloženie spaľujúcemu tuk, jemne zahrieva pokožku, čo umožňuje rýchle prenikanie účinných látok do pokožky a zaisťuje maximálne výsledky. Tukové bunky sa pomaly redukujú a telo dostáva pevnejšie tvary. Zoštíhlené telo sa dostáva do dobrej kondície.

Unikátne zloženie:
ISOCELL slim komplex, kofeín a Centella Asiatica intenzívne stimulujú spaľovanie tukových buniek a blokujú ich syntézu. Týmto spôsobom aktívne podporujú chudnutie a účinne redukujú príznaky celulitídy.

Riasy Laminaria Algae bohaté na minerálne soli hlboko hydratujú, upokojujú a odstraňujú prebytočnú vodu z tkanív. Okrem toho posilňujú štruktúru pleti.