Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

FarmaVita Argan Sublime Absolute olej na tvár ruky a telo 100ml

NOVINKA
Výrobca: FARMAVITA
Kód: FM
Dostupnosť: na sklade
13.33 bez DPH
15.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

FarmaVita Argan Sublime Absolute olej na tvár ruky a telo 100ml. 

Kombinácia používných a omlaďujúcich vlastností arganového oleja a zvlhčujúce a upokojujúce vlastnosti makadamového a avokadového olejov, rychlo sa vsiakávajú do plete, nechajúc trupu, tvari a rukám hladkosť, neobyčajnú mäkkosť a úchvatnú vôňu.

Vôňa: olej má ľahučkú, jemnú a zmyslovú vôňu, ktorá sa skláda s kombinácie bergamotu, ružového oleja a jazmínu.

Základné rastlinné zložky: arganový olej 33%, avokadový olej 33%, makadamový olej 33%.

Neobsahuje parabenov a silikónov.

Čarovná kombinácia luxusných olejov s úchvatnou vôňou

NA TRUP – nanesieme na teplú a vlhkú pleť ihneď po sprchovaní, to pôsobí vsiakávaniu oleja. Ideálny príspevok na masáž. Olej sa podrobil degmatologickému preskúmaniu a môže sa používať pre detí.

NA RUKY - nanesieme niekoľko kvapiek na ruky, nezabudníme na nechte, naolejujeme kutikuly aby dostali davkovanie naviac! Olej napája nutnými vitamínmi a intenzívne zvlhčuje. Výborne vyhovuje na denné používanie, úrobí pleť nežnejšou a mäkšou, rychlo sa vsiakáva pokožkou. 

NA TVAR – pridáte kvapku oleja do vášho obyčajného krému na tvár a nakrémujte pleť. Tento prírodný a prírodzený komplex obsahuje veľku kvantitu vitamínov, biologicky aktívnych látok, mastných kyselín a iných prospešných zložiek, nutných pre pokožku. Medzi základných pôsobení prírodného rastlinného oleja sú výživa, zmäkčovanie a zvlhčovanie pokožky ale aj zabránenie jej zostarnutia, vyrovnávanie vrasiek, zvyšenie tónusu, pružnosti a elastickosti pokožky. Ideálny prostriedok na ochránu pér pri stúdenom počasí aj denne.