Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

FARMAVITA BIOXIL šampón proti vypadávaniu vlasov 250ml

NOVINKA
Výrobca: FARMAVITA
Kód: FM
Dostupnosť: na sklade
7.49 bez DPH
8.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

FARMAVITA BIOXIL šampón proti vypadávaniu vlasov 250ml. 

Šampón obsahuje trimetylxantín (kofeín) a vitamín E. Jemne čistí vlasy a pokožku a pripravuje ich na účinky krému Bioxil.

Šampón obsahuje trimetylxateín (kofeín) a vitamín - E. jemné očistí vlasy a pokožku, a zároveň jú  pripraví k pôsobeniu Krému Bioxil. Aktívne rastlinné prvky, tvoriace obsah šampónu, podporujú cirkuláciu krvi v pokožke a majú ochranné vlastnosti.

Aplikácie: nanesieme potrebné množstvo prípravku na mokré vlasy, poriadne votrieme, opláchneme. Ak je potrebné,  zopakujeme. Odporúča sa používať s Krémom Bioxil.

 AKTÍVNE ZLOŽKY:

AUXÍN (AUXINA TRICOGENA) je rastlinným výťažkom na základe alkoholu, jeho účinok spočíva  v stimulácii vlasových cibuliek, normalizácii látkovej výmeny medzi koreňmi vlasov a cirkulácii krvi. Svoj pozitívny účinok vlasovej cibuľke výťažok uskutoční normalizáciou kyslíkovej výmeny koreňmi vlasov a cirkuláciou krvi ( krvný obeh). Jedinečná fyziologická výživa vlasovej cibuľky ráta so zmenou fáz života vlasu. ANAGÉN (silný rast), KATAGÉN (obdobie morfologického a biochemického poklesu, pokoja), TELAGÉN (zastavenie morfologického a funkčného deja - vypadávanie), KOFEÍN (Trimetilaxantina) — má stimulačné účinky, ľahko sa vstrebáva pokožkou, zlepší cirkuláciu v podkožných krvných cievach.

VITAMÍN-Е má antioxidačný účinok a chráni bunky pred UF - žiarením a voľnými radikálmi, ktoré pôsobia spomaľujúco na fyziologické procesy.