Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+HD LIFE STYLE HYALURONIC CONDICIONER - DVOJFÁZOVÝ ROZPRAŠOVAČ 240 ML

* Kyselina hyalurónová spevňuje, tonizuje a regeneruje *

Výrobca: HD Style
Kód: 3490001
Dostupnosť: na sklade
10.74 bez DPH
12.89 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

HD LIFE STYLE HYALURONIC CONDICIONER - DVOJFÁZOVÝ ROZPRAŠOVAČ 240 ML. Dvojfázový rozprašovač 240 ml. Okamžite obnovuje štruktúru krepovitých a nepoddajných vlasov. Kyselina hyalurónová spevňuje, tonizuje a regeneruje.

Prečo sa vám to páči?

Pokročilá formula

Hydratácia a ochrana pred teplom

Obsahuje kyselinu hyalurónovú

Okamžité rozčesávanie nepoddajných vlasov

Ovláda krepovatenie

Uľahčuje jednoduchý styling

Pre všetky typy vlasov

Vegánská formula

Negatívne vonkajšie faktory ovplyvňujúce vlasy môžu viesť ku poškodenej štrukture , štiepia sa končeky  a ťažko sa rozčesávajú a upravujú. HYALURONIC LEAVE-IN CONDITIONER poskytuje potrebnú hydratáciu pre poškodené, suché a matné vlasy. Dvojfázová štruktúra kondicionéra poskytuje maximálnu starostlivosť o slabé vlasy bez ich zaťaženia. Kondicionér má priaznivý účinok na štruktúru vlasov a uľahčuje rozčesávanie aj veľmi zamotaných vlasov. Odstraňuje statickú elektrinu a krepovatenie. Zabraňuje nadmernému vysúšeniu počas fénovania a vystavovania vlasov na slnku. 

Výsledok: vlasy sú upravené, plné energie, pružné a zdravo vyzerajúce.

 Hlavné zložky:

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyalurónová - Kyselina hyalurónová je dôležitou novou zložkou pre starostlivosť o vlasy!! Je to najsilnejšia hydratačná zložka, ktorá má úžasnú schopnosť zadržiavať vodu až 1000-násobne vyššiu ako jej vlastná hmotnosť.. Treba si uvedomiť,, že pokožka hlavy sa skladá z vonkajšej a z vnútornej vrstvy. Oblasť, v ktorej sa nachádza vlasový folikul, je obklopená tekutým tkanivom, ktoré obsahuje kyselinu hyalurónovú. Hydratuje folikuly zvnútra, čo pomáha posilniť vlasy. Do veku 25 rokov si telo produkuje dostatok vlastnej kyseliny hyalurónovej, ale s každým ďalším rokom sa jej množstvo začína výrazne znižovať. Jej nedostatok môže viesť k suchým, krehkým vlasom bez života. Preto vlasy potrebujú podporu zvonku, ktorú možno získať z prípravkou na báze  kyseliny hyalurónovej, konzervačného prostriedku v jeho zložení.

Panthenol

Panthenol je lepšie názov provitamín B5, jeden z najlepších a najobľúbenejších ingrediencií v starostlivosti o vlasy. Napriek tomu, že poskytuje značné množstvo vlhkosti, je ľahký a má objemový účinok. Je to preto, že provitamín B5 má vynikajúcu schopnosť preniknúť do vlasovej štruktúry, čo predstavuje ďalšiu štruktúru každého reťazca a pridanie vrstvy pružnosti a pevnosti. Štruktúru, ktorú vytvára je mäkká a pružná. Väzbové vlastnosti panthenolu umožňujú pokryť a utesniť vlasové folikuly, obklopiť vlasový stvol, a tým zabezpečiť lesk a žiarivosť vlasov. 

Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Nastriekajte na čisté a vlhké vlasy. Ideálne pre jemné vlasy.