Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

KALLOS 1656 SUPER 9 BIELIACI PRÁŠOK 9 OĎTIEŇOV 500 G

NOVINKA

*Melírovací prášok značky Kallos Super 9 s organickým, argánovým olejom poskytuje zosvetlenie vlasov až o 9 odtieňov. Vhodný najmä pre balayage techniku pre zachovanie mäkkosti vlasu. Použitie: Vložte do nekovovej nádoby požadované množstvo prášku a pridajte 1:2 oxidant (6, 9, 12%, v závislosti od žiadaného výsledku), aby ste získali krémovú konzistenciu. Aplikujte na suché vlasy a nechajte pôsobiť od 20 do 45 minút, v závislosti od štruktúry vlasov a stupňa zosvetlenia, ktoré chcete dosiahnuť (neprekračtujte 50 minút pôsobenia). Vlasy potom dôkladne opláchnite.*

 

MELÍR NA VLASY:
Kallos
Výrobca: Kallos
Dostupnosť: na sklade
10.33 bez DPH
12.39 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

KALLOS 1656 SUPER 9 BIELIACI PRÁŠOK 9 OĎTIEŇOV 500 G. Bieliaci prášok s ultra účinným zosvetľujúcim účinkom: bielidlo s až 9 odtieňmi, ktoré zachováva zdravie vašich vlasov. Jednoduché použitie v každom profesionálnom procese bielenia. 

NÁVOD NA POUŽITIE: Nasypte prášok do sklenenej alebo plastovej nádoby a pridajte 50 ml peroxidu vodíka (3,6,9 alebo 12%) do každej 25 ml lyžičky. Nechajte výrobok pôsobiť podľa potreby, ale max 60 minút. Uvedené množstvá produktu sa miešajú 1: 2. Pomer miešania môže byť podľa potreby medzi 1: 1 a 1: 2. 

UPOZORNENIA: Zabráňte kontaktu s očami a pokožkou. V prípade kontaktu s očami  alebo kožou okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody a / alebo pokožky a vyhľadajte lekársku pomoc. Použite vhodné rukavice. Postupujte podľa návodu na použitie. Len na profesionálne použitie.