Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Kallos GLOW pre mužov 70 stredná blond 40ml

Výrobca: Kallos
Kód: KALLOS-GLOW-70
Dostupnosť: na sklade
2.66 bez DPH
3.19 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Kallos farba na vlasy GLOW 70 stredná blond 40ml. Krémová  trvalá  farba  na vlasy, vhodná aj na domáce použitie(V ponuke aj pre mužov). V profesionálnej kvalite a inovatívneho vzorca na trvalé farbenie vlasov s keratínom a vitamínom C komplex. Jasná, živá a prirodzená farba, ktorá poskytuje dokonalé pokrytie. Keratín účinná látka ako hlavná zložka obnovuje poškodené vlasy, vypĺňa vlasovú štruktúru a chráni farbené vlasy pred škodlivými vplyvmi prostredia. Výsledkom sú  zdravé, živé a lesklé vlasy. Špeciálny antioxidačný účinok vitamínu C ktorý vypĺňa štruktúru vlasov zlepšuje ochranu pokožky hlavy. Vodoodolný krém preniká hlboko do vlasov a zaisťuje dlhodobé, intenzívne, brilantné farby vlasov. Máme v ponuke aj farby pre MUŽOV!!!.

GLOW balenie obsahuje:
- Farba 40ml + 60ml oxidant
- miešanie 1:1,5

Vlasy podľa Vašej fantázie rôzne farby a odtiene. Farba na vlasy obsahuje paletu farieb, ktorá dotvorí Vaše vlasy podľa najnovších trendov.

Prírodné a brilantné odtiene tejto farby na vlasy perfektne kryjú šedivé vlasy. Mimoriadne drží a je dlhotrvajúco žiarivá.