Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+LS CAVICOMPLEX KAVITÁCIA ULTRAZVUKOVÝ VODIVÝ GÉL POD ULTRAZVUK 1000ML

Výrobca: Lady Stella
Dostupnosť: na sklade
11.66 bez DPH
13.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

LADY STELLA CAVICOMPLEX KAVITÁCIA ULTRAZVUKOVÝ VODIVÝ GÉL POD ULTRAZVUK 1000ML. Ultrazvukový gél z Ginkgo biloba gél obohatený o účinné látky, ktoré účinne prenášajú ultrazvukové vlny spolu s účinnými látkami do väčších hĺbok tkaniva. Ultrazvukovým gélom lipolytická kavitácia trvalo sa zbavujete nahromadeného tukového tkaniva, napína väzivo, liečba celulitídy a formovanie postavy. Flavonoidy z Ginkgo biloba v dôsledku pôsobenia gélu zaisťuje dobrú pokožku a krvný obeh svalov, zvyšuje Váš metabolizmus, pomáha telu zbavovať sa rozkladných produktov. Má upokojujúci, ochranný účinok a udržujúce vlhkosť, nedráždi. Pre profesionálne použitie! Gél je určený na tvarovanie postavy pri použití kavitačného prístroja, ktorý umožňuje hlbší prienik účinných látok do tkaniva. Gél obsahuje aktívne zložky Ginko Biloba, ktoré sú považované za prírodné antioxidanty, ktoré napomáhajú znižovať prejavy starnutia pokožky. Použitím tohto gélu sa pokožka hydratuje, prekrvuje a stimuluje sa lymfatický obeh. Okrem toho pomáha odbúravať tuky a zvyšuje metabolizmus.

Použitie: Na očistenú pokožku aplikujte gél, po ktorom následne prechádzajte krúživými pohybmi hlavicou prístroja. Počas ošetrenia udržiavajte kontakt prístroja s pokožkou.

 

Zloženie / Ingredients (INCI): Aqua, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, karbomér, trietanolamín, PEG-7 Glyceryl cocoate, Ginkgo biloba extrakt, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinone