Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

LS Face Contour pleť omladzujúci kontakt gél na tvár 150ml

Výrobca: Lady Stella
Kód: LS
Dostupnosť: na sklade
10.83 bez DPH
12.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Face Contour pleť omladzujúci kontakt gél na tvár 150ml. Vysokokvalitný s vysokou vizkozitou vodorozpustný kontaktný gél, ktorý v koncentrovanej forme obsahuje elastín a kolagén, ktorý je zodpovedný za pružnosť pokožky. Neobsahuje prípravky, ktoré poškodzujú hlavice kozmetického prístroja. pH neutrálny. Kontakt gél s vysokou úcinnosťou, ktorý používame u kozmetických prístrojoch ako rádiofrekvencia, ultrazvuk a iontoforéza. Rýchlo vstrebávajúci gél, ktorý v pokožke nahrádza množstvo kolagénu a elastínu. Intenzívne pôsobí na omladzovanie pokožky. Výsledkom je mladšia, pružnejšia a hustejšia pokožka. Na profesionálne použitie. Hypoalergénne, bez vône, farbiva a  parabénu.
 
Použitie:
Ošetrenie rádiofrekvenčným prístrojom: Stimuluje fibroblasty,ktoré po ošetrení produkujú nový kolagén, elastín a vlákniny. Používame na vyhladzovanie a napnutie vrások okolo úst, očí na čelo a opravenie kontúr celej tváre. Po ošetrení je pokožka pružnejšia, napnutejšia a zdravo vyzerajúca.
Ošetrenie ultrazvukom a iontoforézou: Účinné látky hlboko vniknú do tkanív a tam vyvíjajú účinok. Povzbudzujú látkovú výmenu kolagénu a upravujú fungovanie fibroblastu.