Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+PLEŤOVÁ SŤAHUJÚCA MASKA SPIRULINA ALGA 1x6g

*Sťahujúca, gumená pleťová maska z morských rias. Maska obsahuje pre pokožku veľmi dôležité morské riasy / Algin Laminaria, Spirulina Maxima /, antioxidanty /vit.E, vit.C, vit.B a betakarotén, minerálne soli, stopové prvky. Vďaka aktívnemu zloženiu je pleťová maska vhodná na suchú, stárnúcu pleť. Podporuje regeneráciu pleťových buniek, pokožke navráti pevnosť, pružnosť a mladistvý vzhľad. Po aplikácii sa pleť rozžiari, bude jemná a vláčna.*

Výrobca: LADY STELLA
Kód: LS
Dostupnosť: na sklade
2.49 bez DPH
2.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

PLEŤOVÁ SŤAHUJÚCA MASKA SPIRULINA ALGA 1x6g. Sťahujúca, gumená pleťová maska z morských rias. Maska obsahuje pre pokožku veľmi dôležité morské riasy / Algin Laminaria, Spirulina Maxima /, antioxidanty /vit.E, vit.C, vit.B a betakarotén, minerálne soli, stopové prvky. Vďaka aktívnemu zloženiu je pleťová maska vhodná na suchú, stárnúcu pleť. Podporuje regeneráciu pleťových buniek, pokožke navráti pevnosť, pružnosť a mladistvý vzhľad. Po aplikácii sa pleť rozžiari, bude jemná a vláčna.

Návod na použitie: Zmiešajte obsah sáčku s 15-20g vlažnej vody. Zmes miešajte asi 1 min., kým sa nevytvorí homogéna maska, ktorú hneď aplikujte špachtlou na pleť. Po zaschnútí /6-10 min./ sa maska ľahko odstráni stiahnutím. Maska sa môže aplikovať na tvár, krk a dekolt. Balenie vystačí na 1 aplikáciu.