Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+OLIVA BEAUTY INTENZÍVNY HYDRATAČNÝ A ZMäKČUJÚCI PLEŤOVÝ KRÉM 100 ML

 panenský olivový olej   * urea   * pupalkový olej

Hydratačný krém s extra zmäkčujúcim účinkom na denné ošetrenie suchej, drsnej a šupinatej pokožky. Vďaka svojmu zloženiu hĺbkovo hydratuje vyživuje a regeneruje pleť.

Výrobca: LS Oliva Beauty
Dostupnosť: na sklade
6.66 bez DPH
7.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

OLIVA BEAUTY INTENZÍVNY HYDRATAČNÝ A ZMäKČUJÚCI PLEŤOVÝ KRÉM 100 ML. - na extra suchú pokožku. Má zmäkčujúci účinok na veľmi suchú, napätú, drsnú šupinatú kožu. Zlepšuje suchý stav pokožky, ľahko a rýchlo sa absorbuje, vhodný na každodennú starostlivosť. Extrakt z UREA (5%) zvyšuje kapacitu vody v pokožke, pokožka zostáva hydratovaná a mäkká. Esenciálne mastné kyseliny, olej z papulky posilňuje obranyschopnosť pokožky, vyživuje bunky a zvyšuje príjem kyslika. Tieto prírodné antioxidanty, extra panenský olivový olej a vitamin E pomáhajú k omladeniu kože. Koža zostáva zamatová už po prvom použití. Hydratačný krém s extra zmäkčujúcim účinkom na denné ošetrenie suchej, drsnej a šupinatej pokožky. Vďaka svojmu zloženiu hĺbkovo hydratuje vyživuje a regeneruje pleť.

Návod na použitie: na vyčistenú pokožku naneste v tenkej vrstve pleťový krém a jemne vmasírujte dvakrát denne. 

INCI: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Urea, Oenothera Biennis Oil, Lanolin, Triethanolamine, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

BEZ PARABÉNOV, UMELÝCH FARBÍV A PARFUMÁCIE