Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Argan Contour Očné Spevňujúce sérum 15ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO21604
Dostupnosť: na sklade
19.99 bez DPH
23.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Veľké balenie sa Vám zobrazí po prihlásení alebo registrácií na stránke! Nachádza sa v danej sekcií ako malá balenie. Veľké balenie je za výhodnú cenu! Kód: SO31604

Solanie Argan Contour Očné Spevňujúce sérum z kmeňových buniek - 15ml. Ak chcete dosiahnuť žiariace obrysy očí. Hydratačné sérum naplňuje vrásky, ktoré na rôzne vrstvy pokožky pôsobí upgrade-ovo, obnovuje pokožku. Vzhľadom na obsah kmeňových buniek z argánu, chránia a oživujú kmeňové bunky, ktoré sa nachádzajú v dermise. Vďaka tomu sa na jednej strane zvyšuje hustota pokožky, znižujú vrásky a vyhladzuje povrch pokožky a tiež nepriamo uľahčuje udržiavanie normálneho bunkového cyklu. Komponenty kyseliny hyalurónovej, dodané s vlhkosťou kolagénu je zodpovedný za pružnosť pokožky a elastických vlákien, zvýšuje ich činnosti a vyhladzuje vrásky.

Zloženie: Aqua, Glycerin, pentylenová glykolu, Panthenol, propylénglykol, Alkohol Denat, kreatín, Biosaccharide Gum - 1, Argania Spinosa Callus Culture extrakt, lecitín, PVP, Isomalt, hydrolyzovaný elastín, hyaluronát sodný, Glyceryl polyakrylát, med, kyselina hyalurónová, fosfolipidy, Sfingolipidy, Alantoín, karbomér, Trietanolamín, xantánová guma Gum, Parfum, polysorbát 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, dinatrii EDTA, Methylisothiazolinone, benzoan sodný.

pH 6,8-7,3