Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Hrozno hylúronový mechanický peeling 30ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO11704
Dostupnosť: na sklade
7.49 bez DPH
8.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Veľké balenie sa Vám zobrazí po prihlásení alebo registrácií na stránke! Nachádza sa v danej sekcií ako malá balenie. Veľké balenie je za výhodnú cenu! Kód: SO21704

Hrozno hyalúronový mechanický peeling 30ml Solanie.Realitné mechanický peeling s muštovými semien kúsky. Polyfenolov, antioxidačné vďaka svojej maximum a bráni tvorbe voľných radikálov. Dokonca clean-up fázy, pomáha chrániť kožné bunky, inhibícia oxidatívny ich poškodeniu. Rastlinný glycerín v ňom Zvyšuje retenčnej schopnosť pokožky, nevysušuje pokožku, zatiaľ čo peeling. Squalane komponenta poskytuje hodvábny pocit na koži.

GRAPE-HYALURON

Starnutie kože je založené na komplexných genetických a biochemických procesov, v ktorých voľné radikály hrajú kľúčovú úlohu. Tieto krátkodobé kyslíkom obsahujúce zlúčeniny sú tvorené z dôvodu využitia energie buniek a tiež proti škodlivým vonkajších vplyvov životného prostredia. Solanie Hroznová Hyalúronová rada obsahuje špeciálny Tokaj Oleo Complex (R), ktorý je vzhľadom na vysoký obsah polyfenolov, schopných neutralizovať škodlivé voľné radikály, v kožných bunkách, aby sa spomalil proces starnutia. Až po zložité (R) obsahuje špeciálne prísady na báze oleja a jeho účinok je doplnený kyselinou hyalúronovou, tak hlboko hydratuje tkaniva zodpovedné za vzhľad zdravej pokožky.