Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Kaviárový fytohormonálny nočný krém 50 ml

TOP
Výrobca: Solanie
Kód: SO10602
Dostupnosť: na sklade
18.33 bez DPH
21.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie - Kaviárový fytohormonálny nočný krém - 50 ml.

Tento nočný krém odporúčame na intenzívnu liečbu pokožky, hlavne pri týchto problémov pokožky:

* Pri ukázateľných príznakov starnutia, pri nedostatku tvorbe tuku, nedostatku energié a pre typ pokožky, ktorá je náročna na výživné látky.

 * Actifirm výťažok zlepšuje pružnosť pokožky a zvyšuje kolegénovým vláknám pružnosť a tým pádom zabezpečuje aj vyhladenie vrások.

 * Sladké zemiaky nemajú nič spoločné s bežnými druhmi zemiakov, pretože sú to hľuzy rastliny batáty a pochádzajú z Južnej Ameriky. So svojím vysokým obsahom fitohormonu zlepčuje stav pokožky, ktorá trpí s nedostakom hormónu. Nahradzuje nízkohormonálnej pokožke nedostatok estrogénu.

* Zabraňuje tkanivám proces starnutia. Pomáha imunitnému procesu pokožky, posilňuje jeho obranyschopnosť a má silný ukľudňujúci a protizápalový účinok.

* Kaviárový extrakt obsahuje k životu nevyhnutné proteíny, dôležité prvky a vitamíny, ktoré majú vyživujúci a energizujúci účinok.

* Výťažok z bieleho čaju je silný antioxidant, pomáhe pokožke sa regenerovať  a detoxikovať.

* Vzácne rastlinné oleje, bohaté vitamínmi, zabezpečujú kožnému tkanivu nočnú výživu a regeneráciu.

* Kreatín - látka s významnou schopnosťou ukladať sa okolo buniek pokožky a chrániť ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Kreatin,  Bisabol, ktorý zmierňuje citlivosť a (bezfarebný účinok kamilky), zmierňujú podráždenie, májú upokojujúci účinok a redukujú drobné vrásky.

* Ľahko rozdeliteľný a rýchlo vstrebávateľný krém, neobsahuje konzervačné látky, preto odporúčame používať aj tým, ktorý majú alergiu.

* Mikrobicídny účinok a sterilitu krému zabezpečujú komponenty voňavých zložiek.

Použitie:

1. Pri liečení môžeme aj masírovať, aj ku ultrazvukom.

2. Môžeme používať aj na domáce ošetrenie.

Aktívne zložky:

Actifirm ( špecíalny výťažok z 3 rastlín), výťažok zo sladkých zemiakov, palmový olej, makadámový olej, karité maslo, olej zo sladkých mandlí, kreatín, betaín, bisabol, výťažok z bieleho čaju, kaviár-extrakt, E-vitamín, alantoín.