Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Kyselina hyalúronová sérum č.7 -30ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO30517
Dostupnosť: na sklade
19.99 bez DPH
23.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Kyselina hyalúronová sérum č.7 Solanie 30ml. Kyselina hyaluronová v spojivovom tkanive naplňuje stav medzi bunkami, s ktorým poskytuje pružnosť a pevnosť pokožky a kolagénovú sieť pokožke. V našom tele znižuje produkciu časom. Jej nedostatok je hlavnou príčinou vrások. Sérum vo fľaštičke s veľmi vysokým koncentrátom doplňuje tento nedostatok v pokožke, ktorý je vyrobený z biotechnologického materiálu. Dobre sa strebáva a je bez alergénných konzervačných látok.

Používanie sérumu formou kúry môže výrazne znížiť viditeľné známky starnúcich procesov, výrazne zlepšuje stav pleti. Má vysokú viazanosť vody čo zvyšuje retenčnú schopnosť hydratácie vspojivovom tkanive. Poskytuje tón mladistvej pleti. Hĺbka vrások začne klesať v epidermise a pokožka je hodvábne hladká a má mäkkú textúru.

Použitie:
Doporučené pre všetky typy pleti rovnako na tvár, okolo očí a na krk a dekoltáž. Perfektný doplnok ku anti-agingovej hydratačnej liečbe.

 
Iontoforézou sa vpravuje do pokožky záporným pólom a hydratačnou gélmaskou.
 Ako ultrazvukový gél ku ultrazvuku
 Pod maskami a krémami môžu byť použité: hydratačná gélmaska, Multi-Fruit Marinalga fytomaska a pod krémami podľa vhodného typu pleti.
 Ku masáži: pred masážou vmasírujeme pár kvapiek na liečenej pokožke a potom urobíme masáž s krémom podľa typu pleti.