Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Nočný zlatý krém s nano-zrnitým zlatom 50ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO10806
Dostupnosť: na sklade
23.33 bez DPH
27.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie - Nočný zlatý krém s nano-zrnitým zlatom a s argánovým olejom 50 ml. Argánový olej používaný v kozmetike, ktorý získajú z plodín zo stromu Argán, ktorý rastie v Maroku. Podľa skúsenosti dobre spolupracuje s  24-karátovými zlatými nano-zrnkami a inými prírodnými olejmi. 24-karátové zlaté nano-zrnká bez zábran prenikajú hlboko do pokožky. Zosilňuje pôsobenie iných účinných látok. Intenzívne stimuluje fyziologické procesy, ktoré urýchlia prenikanie užitočných materiálov a regeneruje bunky. Vďaka cenným olejom bohaté na účinné látky sa dostáva dokonalá výživa pre pokožku. Vynikajúco spevňuje, hydratuje, vyhladzuje a naplňuje vrásky. Pokožka sa stáva hladkou, hodvábnou na dotyktane. Zmenšuje taštičky okolo očí.

Používanie:

Najmä na dehydrovanú,  pokožku chudobnú na výživné látky, vráskavú pleť a bez energie typy pleti - používame na intezívne vitalizačné ošetrenie. V kozmetických salónoch dá sa používať pri masážach alebo ako poslednú úpravu na pleť. Zlato v kombinácii s ampulkami s kyselinou hyaluronovou proti vráskam je ideálna liečba. Vhodný krém aj pri liečení ultrazvukom - zvyšuje účinnosť. Je vhodný aj na domáce používanie ako 24 hodínový krém na citlivú a suchú pleť.

účinné látky:

24 karátové zlaté nano-zrnká, Argánový olej, Macadamiový olej, olej z pšeničných klíčkov, mandľový olej, jojobový olej, olej z palmových jadierok, keritové maslo, olej z pupalky dvojročnej, vitamínacetát E, kolagén, tokoferolacetát, Allantoin, kreatín, betaín, bisabolol. Neobsahuje minerálne oleje (parafín, vazelínu).