Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Sérum kyselina hyalúronová č.7 15ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO20517
Dostupnosť: na sklade
17.49 bez DPH
20.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Kyselina hyalúronová sérum č. 7 - 15 ml. Kyselina hyaluronová v spojivovom tkanive naplňuje stav medzi bunkami, s ktorým poskytuje pružnosť a pevnosť pokožky a kolagénovú sieť pokožke. V našom tele znižuje produkciu časom. Jej nedostatok je hlavnou príčinou vrások. Sérum vo fľaštičke s veľmi vysokým koncentrátom doplňuje tento nedostatok v pokožke, ktorý je vyrobený z biotechnologického materiálu. Dobre sa strebáva a je bez alergénných konzervačných látok.

Používanie sérumu formou kúry môže výrazne znížiť viditeľné známky starnúcich procesov, výrazne zlepšuje stav pleti. Má vysokú viazanosť vody čo zvyšuje retenčnú schopnosť hydratácie v spojivovom tkanive. Poskytuje tón mladistvej pleti. Hĺbka vrások začne klesať v epidermise a pokožka je hodvábne hladká a má mäkkú textúru.

Použitie:
Doporučené pre všetky typy pleti rovnako na tvár, okolo očí a na krk a dekoltáž. Perfektný doplnok ku anti-agingovej hydratačnej liečbe.

Iontoforézou sa vpravuje do pokožky záporným pólom a hydratačnou gélmaskou.
Ako ultrazvukový gél ku ultrazvuku
Pod maskami a krémami môžu byť použité: hydratačná gélmaska, Multi-Fruit Marinalga fytomaska a pod krémami podľa vhodného typu pleti.
Ku masáži: pred masážou vmasírujeme pár kvapiek na liečenej pokožke a potom urobíme masáž s krémom podľa typu pleti.