Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALVEOLA WAXING PARAFIN VITAMIN PEACH BROSKYŇA 500 ML

* je jednoduchým, rýchlym a efektívnym riešením v oblasti odstraňovania nežiadúcich chĺpkov*

Výrobca: Alveola Waxing
Kód: AW9111/PEACH
Dostupnosť: na sklade
4.99 bez DPH
5.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALVEOLA WAXING PARAFIN VITAMIN PEACH BROSKYŇA 500 ML. Obsahuje bambucké maslo, ktoré znižuje bod topenia. Môže sa použiť na tvár a na citlivú pokožku. Je jednoduchým, rýchlym a efektívnym riešením v oblasti odstraňovania nežiadúcich chĺpkov. Parafín s nízkym bodom topenia a hydratčným účinkom.. Môže sa použiť na tvár a na citlivú pokožku. Užívajte si hladkú a jemnú pokožku na dotyk.

  • jednoduchý, rýchly a efektívny spôsob odstraňovanie chĺpkov
  • parafín s nízkym bodom topenia a hydratačným účinkom 
  • môže sa použiť na tvrár a na citlivú pokožku 
  • pre hladkú a jemnú pokožka
  • broskyňová vôňa

Použitie: Dĺžka chĺpkov by mala byť aspoň 2-3 mm. Pleť musí byť dokonale čistá, zbavená mastnoty a suchá. Pred použitím parafín zahrejte a vždy skontrolujte jeho teplotu. Zahriaty parafín naneste v tenkej vrstve na pokožku v smere rastu chĺpkov. Priložte depilačný pásik, vyhlaďte ho a rýchlym pohybom, rovnobežne s pokožkou ho stiahnite v protismere rastu chĺpkov.
Upozornenie: Pred prvým použitím vykonajte kožný test na malej ploche pokožky a ak sa do 24 hodín neobjaví nežiaduca kožná reakcia, môžete pokračovať v odstraňovaní chĺpkov. Pleť musí byť dokonale čistá,suchá a zbavená mastnoty. Nedepilujte ak je koža zapálená, ihneď po opaľovaní, nad otvorenými ranami, v prítomnosti vírusových, plesňových, bakteriálnych infekcií kože, počas užívania liekov na riedenie krvi a v prípade cukrovky.