Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÉ PÁSIKY 20 KS+2 KS OLEJOVÉ OBRÚSKY

*Depilačné paieriky možno použiť na akúkoľvek depiláciu, či už voskom alebo cukrovou pastou. Po depilácii odporúčame použiť pre citlivú pokožku najmä X-Epil Podepilačné olejové obrúsky s aloe vera, ktoré sú účinné pri regenerácii a starostlivosti o pokožku po depilácii. *

Výrobca: x-epil
Kód: XE9221
Dostupnosť: na sklade
1.66 bez DPH
1.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÉ PÁSIKY 20 KS+2 KS OLEJOVÉ OBRÚSKY.  Depilačné paieriky možno použiť na akúkoľvek depiláciu, či už voskom alebo cukrovou pastou. Po depilácii odporúčame použiť pre citlivú pokožku najmä X-Epil Podepilačné olejové obrúsky s aloe vera, ktoré sú účinné pri regenerácii a starostlivosti o pokožku po depilácii. Zabezpečujú efektívne odstránenie zvyškov zanechaných na pokožke, hladkú a príjemný pokožku na dotyk, zatiaľ čo zložka aaloe vera pokožku upokojuje. Dôkladne utrite depilované časti pokožky obrúskom a potom prebytočný olej odsajte papierovou utierkou.

  • depilačné papieriky: praktické, rýchle, efektívne, hygienické
  • olejový obrúsok:
  • upokojuje a zvlhčuje
  • obsahuje aloe vera
  • zjemňuje začervenanie
  • eliminuje riziko tvorby kožnej reakcie


Použitie: Depilačný papierik X-Epil po nanesení vosku/cukrovej pasty dôkladne vyhladíme na pokožke a potom ho pevným pohybom stiahneme v protismere rastu chĺpkov. Po depilovaní jemne naneste olejový obrúsok na postihnuté miesto. Na odstránenie prebytočného mazu z pokožky použite papierovú utierku.

Balenie:
- depilačné papieriky 20 ks
- X-Epil Podepilačné olejové obrúsky 2