Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

FarmaVita OMNIPLEX SALON KIT KOMPLEX 1+2 2x500ml

NOVINKA
Výrobca: FARMAVITA
Kód: FM
Dostupnosť: na sklade
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

FarmaVita OMNIPLEX SALON KIT KOMPLEX 1+2 2x500ml

OMNIPLEX n.1

Prípravok na záchranu a rekonštruovanie vlasov počas farbenia, super odfarbovania, ondulácie a narovnania. Používa sa ako doplňujúci prípravok ku hocijakým farbivám, odfarbovačom, prostriedkom na narovnanie vlasov a na onduláciu. Omniplex sa môže  používať aj ako prostriedok na intenzívne spevnenie vlasov ak zmiešame Omniplex č 1 a č 2.

OMNIPLEX n.2

Zachovávač po použití Omniplex č 1. Je nasledujúcou etapou systému Omniplex, ktorá posilňuje  a uzatvára činnosť Omniplex č 1. Aplikujte hneď v umývadle bezprostredne na vlasoch. O 5- 10 minút dôkladne opláchnite.

Farbenie vlasov

Návod na použitie:

Vymiešame farbivo a  potrebné množstvo oxidačného krému, dodržiavajúc sa  vášho obvyklého postupu pri farbení. Po dôkladnom vymiešaní farbiva a oxidačného činidla pridáme: 1 ml Omniplex č 1 na každé 10 ml farbiva. Pre superblondy (rozpustené v pomere 1:2) pridáme 2 ml Omniplex č 1 na každé 10 ml farbiva. Dáme zmes na vlasy a necháme účinkovať toľko, koľko obyčajne dávame počas obvyklého farbenia, dôkladne umyjeme vlasy šampónom Amethyste. Dáme na vlasy potrebné množstvo Omniplex č 2, záleží od dĺžky vlasov, necháme účinkovať čo najmenej 5 – 10 minút. Dôkladne umyjeme a osušíme fénom.

Príklad 1: ak farbíme tón na tón – vymiešame farbivo a oxidačné činidlo v pomere 1:1 (1:1,5), 60 ml farbiva a 60 ml oxidačného činidla. Pridáme 6 ml Omniplex č 1.

Príklad 2: ak odfarbujeme – vymiešame farbivo a oxidačné činidlo v pomere 1:2, 50 ml farbiva a 10 ml oxidačného činidla. Pridáme 10 ml Omniplex č 1.

Odfarbenie vlasov

Odfarbenie vlasov pomocou odfarbovacieho púderu alebo kréma.

Návod na použitie:

Vymiešame odfarbovací púder a potrebné množstvo oxidačného činidla, pridržiavajúc sa obvyklého postupu. Po dôkladnom miešaní pridáme 2 ml Omniplex č 1 na každé 10 gr odfarbovacieho púderu. Dáme zmes na vlasy a necháme účinkovať toľko, koľko obvyklé dávame počas odfarbovania, dôkladne umyjeme vlasy šampónom Amethyste. Dáme na vlasy potrebné množstvo Omniplex č 2, v závislosti od dĺžky vlasov, necháme účinkovať čo najmenej 5 – 10 minút. Dôkladne umyjeme vlasy a osušíme fénom.

Príklad: vymiešame 20 gr odfarbovacieho púderu a 40 ml oxidačného činidla. Prídame 4 ml Omniplex č 1.