Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

IMP Melír BLONDERATOR Blueberry na vlasy 500g

NOVINKA
MELÍR NA VLASY:
Imperity
Výrobca: Imperity
Kód: 1604
Dostupnosť: na sklade
14.99 bez DPH
17.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Melír BLONDERATOR Blueberry na vlasy 500g. Blonderator je kompaktný, bieliaci prášok fialovej farby, s čučoriedkovou vôňou, bez prášenia, vynikajúci popolavý účinok kombinuje s účinnou ochranou. Vďaka jeho extra bieliacemu účinku prírodné vlasy budú o 8 odtieňov jasnejšie. Prostredníctvom guarovej gumy, ktorá je rozhodujúca z hľadiska jeho textúry, prípravok pevne priľne na vlasy, zatiaľ čo čučoriedkový extrakt ich ošetruje a chráni.

Upozornenie: Len pre profesionálne použitie! Jeho aplikáciu a použitie zverte prosím odborníkovi - Vášmu kaderníkovi. Aplikácia alebo použitie tohoto výrobku si z dôvodu bezpečnosti vyžaduje profesionálne skúsenosti, zručnosť a vedomosť o látkach použitých vo výrobku!

Aplikácia melíra: V plastovej nádobe vytvorte zmes pastovitej konzistencie z 1 dielu (25 g) bieliaceho prášku + z 2 dielov (50 ml) oxidačného krému Singularity Oxivator (6, 9, 12%). V závislosti od prírodnej farby vlasov, požadovaného bieliaceho odtieňu, stavu vlasov a použitej techniky nechajte pôsobiť 20-50 minút, potom ich dôkladne opláchnite.