Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

IMP Pena SCALP na ochrannu pokožky hlavy 100ml

Výrobca: Imperity
Kód: 1210
Dostupnosť: na sklade
9.99 bez DPH
11.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

IMP Pena SCALP na ochrannu pokožky hlavy 100ml.  Multifunkčná pena na ochranu pokožky hlavy s výťažkami rumančeka a pupočníka ázijského. Zabraňuje sčervenaniu, chráni pokožku hlavy pred prípadným dráždením, od silného UV žiarenia, ako aj v prípade chemických ošetrení poskytuje upokojujúce účinky. Odporúča sa najmä pre extra citlivú pokožku hlavy.

Aplikácia: Používajte pred chemickým ošetrením, nakoľko prírodným spôsobom hydratuje a znovu oživuje vrstvu hydrolipidného filmu. Vytlačte malé množstvo peny priamo na požadovanú oblasť. Masírujte kým pokožka hlavy úplne nevsiakne látku, následne môžete začať s procesom farbenia alebo odfarbovania.

Varovanie: Nebezpečenstvo. Mimoriadne horľavý aerosól. V nádobe je pretlak, vplyvom tepla môže prasknúť. Neprepichujte ani nespaľujte, ani po použití. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskier, otvoreného ohňa a iných zápalných zdrojov. Nefajčite. Je zakázané striekať na plameň alebo otvorený oheň. Chráňte pred slnečným svetlom. Nevystavujte teplotám nad 50°C/122°F. Uchovávajte mimo dosahu detí! Nepoužívajte na poškodenej alebo citlivej pokožke!  Postrek priamo nevdychujte a dbajte na to, aby sa nedostal do očí!