Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALGINÁTOVÁ KAVIÁR SŤAHUJÚCA PLEŤOVÁ MASKA 1x6g

*Prachová maska obsahuje pre pokožku veľmi prospešné látky: esenciálne aminokyseliny, proteíny z KAVIÁRU, antioxidanty, vitamíny A, E, D, B, minerálne látky (jód, fosfor, zinok, magnézium). Vďaka aktívnemu zloženiu je pleťová maska vhodná na všetky druhy pleti, obzvlásť na suchú a ochabnutú a dehydrovanú. *

Výrobca: LADY STELLA
Kód: LS19-2
Dostupnosť: na sklade
2.49 bez DPH
2.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALGINÁTOVÁ KAVIÁR SŤAHUJÚCA PLEŤOVÁ MASKA1x6g. Kaviár-extrakt obsahuje bielkoviny, esenciálne aminokyseliny, vitamíny (A, D, E, B - komplex), minerálne látky (oligoprvky - jód, fosfor, zinok a horčík) a stopové prvky, ktoré chránia a obnovujú bunky, hydratuju pleť a  zabezpečujú  vodnu bilanciu. Fosfolipidy obnovujú štruktúry bunkovej steny rovnakou výživnou látkou. Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny posilňujú kožný imunitný systém. Maska je vynikajúca proti stárnutiu, regeneruje bunky, a je účinná proti vráskam. Má  hydratačné účinky. Tvárová maskajednu z najdôležitejších súčastí: Caviar Alginát, morské riasy, algin a laminaria. Má vynikajúcu stabilitu, umožňuje miešanie práškov s vodou. Zvláčňuje a chráni pokožku pred škodlivými účinkami. Calcium sulfat, silica a sodium zabezpečia, že sa miešaním stáva gél a ten sa nanáša na tvár a tuhne.

Návod na použitie: Zmiešajte obsah sáčku s 15-20g vlažnej vody (20°C). Zmes miešajte asi 1 min., kým sa nevytvorí homogéna maska, ktorú hneď aplikujte špachtľou na pleť. Po zaschnutí /6-10 min./ sa maska ľahko odstráni stiahnutím. Maska sa aplikuje na tvár. Balenie je dostačujúce na 1 aplikáciu.