Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+LS BODY CONTOUR KONTAKT GÉL NA FORMOVANIE POSTAVY 500 ML

*Používame ho pri rádiofrekvenčných a ultrazvukových prístrojoch na tukové vankúšiky a pri celulitíde, ale odporúča sa aj ako zábal. Vysokokvalitný s vysokovizkozitou vodorozpustný kontaktný gél, s vysokým účinkom zoštíhlovacích látok: laminaria alga, guarana, výťažok z citronovej kôri a napínač pokožky - kyselina hyalúronová.*morské riasy   *guarana   *extrakt z citrónu   *kyselina hyaluronová *

Výrobca: LADY STELLA
Kód: LSSC02
Dostupnosť: na sklade
17.49 bez DPH
20.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

LS BODY CONTOUR KONTAKT GÉL NA FORMOVANIE POSTAVY 500 ML. Používame ho pri rádiofrekvenčných a ultrazvukových prístrojoch na tukové vankúšiky a pri celulitíde, ale odporúča sa aj ako zábal. Vysokokvalitný s vysokovizkozitou vodorozpustný kontaktný gél, s vysokým účinkom zoštíhlovacích látok: laminaria alga, guarana, výťažok z citronovej kôri a napínač pokožky - kyselina hyalúronová. Neobsahuje prípravky, ktoré poškodzujú hlavice kozmetického prístroja. PH neutral. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Na profesionálne použitie.
Hypoalergénny, bez vône, umelých farbív a parabénu.
Rádiofrekvenčné použitie: elektromagnetické vlny zohrejú tukové bunky na dne dermisu viazané tuky rozbúrajú a tuk sa dostane do spojivových tkanín a vyplavuje sa cez lymfatický obeh. Tieto tukové bunky sa znižujú a zmenu meriame v cm a kg. Aktívne zložky gélu zabraňujú lipogenezu (uhlohydráty sa nepremieňajú na tuky), medzi tým kyselina hyalúronová dáva pokožke pevnosť. Používame k ultrazvuku, rádiofrekvencií. Môžeme používať aj pri zábaloch. Na problematické miesta (brucho, zadok, stehná, ranená). Zvyšujeme účinnosť s termopaplónom.

* morské riasy   *guarana   *extrakt z citrónu   *kyselina hyaluronová

   • viskózny, veľmi kvalitný vodorozpustný kontaktný gél

   • komplex účinných látok so zostíhľujúcim účinkom

   • kyselina hyaluronová napomáha spevneniu pokožky

   • nedráždivý, nelepivý prípravok, šetrný k pokožke, neutrálne pH

   • efektívne redukuje tukové vankúšiky a eliminuje celulitídu

HYPOALERGÉNNY, BEZ PARABÉNOV, SYNTETICKÝCH FARBÍV A PARFÉMOV

Použitie: pre rádiofrekvenciu a ultrazvuk