Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+LS ICHTOLINE PROTIZÁPALOVÁ GÉLOVÁ MASKA 200ML

*pomáhajú pri účinnej liečbe akné, seborey, rosacey a citlivej pleti. Pôsobí silne protizápalovo a antisepticky, sťahuje veľké póry po očistnej kúre, upokojuje pokožku a podporuje hojenie rán*

Výrobca: LADY STELLA
Dostupnosť: na sklade
10.83 bez DPH
12.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

LS ICHTOLINE PROTIZÁPALOVÁ GÉLOVÁ MASKA 200ML. Lady STELLA Ichtoline Jelly pack s vitamínovými mikroguličkami 200 ml Ichthyol. je prírodná aktívna zložka tvorená zo zvyškov rastlinných planktónov (morských fytoplanktónov), ktorých všestranné vlastnosti pomáhajú pri účinnej liečbe akné, seborey, rosacey a citlivej pleti. Pôsobí silne protizápalovo a antisepticky, sťahuje veľké póry po očistnej kúre, upokojuje pokožku a podporuje hojenie rán. Pre svoj antibakteriálny účinok zabraňuje vzniku nových zápalových procesov, tvorbe čiernych bodiek a reguluje tvorbu mazových žliaz. Obsahuje čistený ichtyol, ureu a vitamíny posilňujúce kapiláry, ktoré upokojujú citlivú pokožku podobnú rosacei, pomáhajú upokojiť začervenanie, rozšírené kapiláry a svrbenie na miestach a robia zraniteľný povrch pokožky odolnejším.
Pomáha účinne liečiť akné, seboreu, rosaceu a citlivú pokožku
Silný protizápalový účinok, sťahuje veľké póry
Upokojuje pokožku a podporuje hojenie rán
Zabraňuje tvorbe čiernych bodiek a reguluje tvorbu mazových žliaz Upokojuje
citlivú, rosaceovú pokožku, pomáha pri začervenaní, rozšírených kapilárach a je
bez parafínu, parabénov a vôní na zmiernenie svrbenia
Odporúčané použitie: Naneste rovnomerne na vyčistenú pleť a po 15 minútach pôsobenia zmyte. Zvlášť sa odporúča použiť po ošetrení tváre.
Ako sa nanášajú na pokožku?
APLIKÁCIA: Štetcom, ručne, ale v tomto prípade je vhodné uhladiť vejárovým štetcom, pre rovnomerné rozloženie
špachtľou
Ako a kedy sa dajú odstrániť?
Zvyčajne trvanie účinku je 15-30 minút. Odstraňovanie sa robí najčastejšie teplou vlažnou vodou, niekedy je však vhodnejšie nevsiaknutý materiál pred zmytím odstrániť špachtľou.
Ďalšie užitočné informácie o balení:
Želé zábal je možné ultrazvukovať, je vhodné aplikovať ho pred masážou, aby tuky v kréme nebránili vstrebávaniu účinných látok

Dá sa používať aj ku ultrazvuku