Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Gél aromaterapeutický stimulujúci 50ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO10301
Dostupnosť: na sklade
9.16 bez DPH
10.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Aromaterapetycký stimulujúci gél - 50 ml. Ovocné kyseliny (pH 4) poskytujú jemný peelingový účinok. Ďumbier a muškátový oriešok - esenciálne oleje, PP vitamín - výrazne zvyšuje lokálne prekrvenie, takže koža je teplá a červená. Zvýšuje obsah kyslíka v tkanivepóry sa otvoria, čo urýchľuje vstrebávanie účinných látok. Po namazaní na pokožku cítime pichlavý pocit (v závislosti na citlivosti), ktorý sa rýchlo znižuje. Aj napriek intenzívnemu účinku nedôjde ku podráždeniu a začerveňanie čoskoro zmizne. Na alergickú a rosacea pokožku treba používať s veľkou opatrnosťou.

Aktívne zložky:
Kyselina glykolová, kyselina mliečna, kyselina salicylová, muškátový oriešok, ďumbier, palisander silice, hexilnikotinát, vitamíny PP, alantoín.

Aplikácia:
Môžeme používať ako peeling, alebo ako masku. Naneste tenkú vrstvu na pokožku, ktoré má byť ošetrená. Ak je naším cieľom zvýšiť metabolizmus pokožky, vtedy necháme na pokožke le 5 minútach a potom dôkladne odstránime mokrou špongiou a potom tonizujeme určeným tonikom. Ak chcete využívat gél ako masku na odstránenie odumretých buniek potom necháme gél na tvári min. 10 minút a  potom odstránime masku. Na akné a zjazvenú pokožku  má veľmi dobrý - viditeľný účinok pred čistením ako peeling, alebo keď tam nie je zápal, tak na zvýšenie metabolizmu. Pri ošetrení zrelej a naplnenie vráskavej
pokožkyiontoforézou, ultrazvukom, alebo pred masážou je ošetrenie oveľa účinnejšie. To uľahčuje vstrebávaniu účinných látok do pokožky, preto pouýívame pred hydratujúcimi a vyživujúcimi prípravkami.