Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Anti-rosacea upokojujúci krém 50ml

TOP
Výrobca: Solanie
Kód: SO10403
Dostupnosť: na sklade
14.99 bez DPH
17.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Veľké balenie sa Vám zobrazí po prihlásení alebo registrácií na stránke! Nachádza sa v danej sekcií ako malá balenie. Veľké balenie je za výhodnú cenu! Kód: SO20403

Solanie Anti-rosacea upokojujúci krém 50ml. Rosacea: Možno Vám je známe alebo sa Vám už stalo, že vaša pokožka sčervenela po tom, ako ste vypili niečo horúce, korenisté, prípadne po prechode z chladného prostredia do tepla.  Ak máte podobné príznaky častejšie, môže ísť o predispozíciu chronického kožného ochorenia -rosacea-, ktoré sa prejavuje náhlym alebo chronickým začervenaním pokožky, vriedkami a rozšírenými cievkami na tvári. Ojedinele sa môže vyskytovať aj na krku a hrudi. Červené škvrny a pupence sa objavujú spolu so štípaním, pálením alebo svrbením. Vyskytuje sa ako u oboch, tak u mužov, (u žien však tri krát častejšie ako u mužov), u mužov má však ochorenie horší priebeh. Najčastejšie prepukne medzi 30-60 rokom života.

Spúšťačmi ochorenia sú alkohol, cigarety, štipľavé jedlá a káva, nadmerné vystavenie slnečnému žiareniu a naopak pobyt na chladnom prípadne veternom prostredí. Pacienti preto negatívne reagujú na zimné počasie, keď sa presúvajú z tepla do chladu. Príznaky tohot ochorenie je - reakcia začervenaním aj na rôznorodé zložky stravy. Často ho sprevádza aj iné kožné ochorenie a pleť pôsobí podobne ako pri postihnutí akné. Dôležitým faktorom je aj stres. Ak sa začervenanie objavuje následkom stresovej situácie, odporúča sa využívať techniky hĺbkového dýchania a relaxácie.

Liečba sa určuje podľa stupňa ochorenia. Odporúča sa upravenie stravy, vylúčenie alkoholu a cigariet. V chronických prípadoch sa predpisujú antibiotiká, retinoidy a liečba laserom. V niektorých prípadoch po liečbe príznaky ustúpia na trvalo, u niektorých pacientov je však dlhodobá. Posledné pokusy zistili, že stav ochorenia sa zlepšuje ak sa podávajú vitamíny B a nízke dávky zinku ako doplnok stravy. Prejavy sa dajú čiastočne potlačiť používaním mejkapu  so zelenými pigmentmi. U mužov sa ochorenie komplikuje po holení žiletkou, čím sa pokožka ešte viac podráždi. 

Anti - Rosacea upokojujúci krém je obzvlášť bohatý na rastlinné extrakty, jemný krém, ktorý je ideálny pre každodenné používanie v starostlivosti a ochranu pre tento typ pleti. Synergické zvýšenie ich vplyvu na cievne steny, znižuje začervenanie, zlepšuje krvný obeh, znižuje citlivosť pokožky a účinne upokojuje epidermis. Vzácne rastlinné oleje, ktoré vyživujú a chránia proti poškodeniu vplyvom vonkajšieho prostredia. Posilnenie spojivových tkanív, stimuluje tvorbu kolagénu a viažu vodu v pokožke. Ošetrované miesto bude hodvábne a hydratované a pokožka opäť nadobudne svoju pôvodnu farbu.

Použitie:
Rosacea, citlivú a alergickú pokožku

• V kozmetických salónoch sa používa ako dokončovací krém.
• Vhodné aj na každodenné používanie.

aktívne zložky:
jojobový, olivový olej, maslo karité, skvalén, pšeničné klíčky, biovektor, B6, PP a vitamín E, Ginko, Centella, arnika, harmanček, listy viniča, pagaštanu konského, extrakty brečtanu, pentavitin, alantoín, pantenol.
Neobsahuje parafínový olej, farbivá a vône.