Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Lecitínový masážny krém 50ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO10201
Dostupnosť: na sklade
9.16 bez DPH
10.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Lecitínový masážny krém - 50 ml. Masážny krém je z rastlinných olejov a je bohatý na živiny bohatá, vhodný väčšinou na staršiu a dehydratovanú pokožkuObsahuje olej, kokosový olej, avokádo, hroznový olej a vitamíny (A, E, vitamín F), uhladzujú a naplňujú ošetrovanú časť pokožky. Shorea maslo posilňuje odolnosť pleti. Alantoín, pantenol pomáha ich zotaveniuzvláčňujú pokožku. Výmena vodného režimu NMF- úloha, ktorý pomáha pleti zachovávať a kontrolovať prirodzenú vlhkosť pokožky . Obsahuje sójový lecitín, ktorý má vynikajúce výživné a hydratačné vlastnosti. Masážny krém obsahuje kokosový olej, ktorý zaručuje, že 30-minútová relaxačná masáž bude príjemným a relaxačným oddychom pre Vás.

Aktívne zložky:

Aloe, výťažky ginkgo, alantoín, pantenol, NMF-komplex, olej avokáda, olej z hroznových jadierok, kokosový olej, maslo Shorea, sójový lecitín, vitamín E.

Aplikácia:

Na skôr vyčistenú pokožku naneste zodpovedajúce množstvo masážneho krému. V kombinácií s naparovačom môžeme zvýšiť vstrebávanie krémov, majú upokojujúci účinok. Na miestach krku a dekoltu s mliekom a krémom zmiešaných v rôznych pomeroch prispôsobime si konzistenciu krému. Neabsorbovanej krém utrite