Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+EVELINE COSMETICS PURE CONTROL - SOS ROLL-ON 15ml

*Pleťové sérum vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre. Efektívne bojuje proti nedokonalostiam pleti, ako sú pupienky či čierne bodky. Zamedzuje tvorbe zápalu a upokojuje podráždenie a sčervenanie. 15 ml*

Výrobca: EVELINE COSMETICS
Kód: 331465
EAN: 5907609331465
Dostupnosť: na sklade
5.83 bez DPH
6.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE COSMETICS PURE CONTROL - SOS ROLL-ON 15ml. Pleťové sérum vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre. Efektívne bojuje proti nedokonalostiam pleti, ako sú pupienky či čierne bodky. Zamedzuje tvorbe zápalu a upokojuje podráždenie a sčervenanie. 15 ml. Pure Control SOS Ultra Efektív Roll-on je dokonalý vzor pre boj proti škvrnám. Vďaka formule zinku a komplexu aktívnej obnovy odstraňuje zápalové stavy, okamžite odstraňuje nedokonalosti a zabraňuje vzniku nových. Alanoin obsiahnutý v géle upokojuje podráždenia, začervenania a odstraňuje škvrny. Unikátny a inovatívny roll-on s kovovou guľou sa jednoducho a pohodlné používa a má praktický obal.

ÚČINKY:

- proti škvrnám

- odstraňuje škvrny a zabraňuje ich opakovaniu

- upokojuje podráždenie

- zabraňuje nahromadeniu baktérii a má antibakteriálny účinok

-  rýchlo zjemňuje a upokojuje

Aplikácia: Naneste gél priamo na akné a tiež okolo nich ihneď po ich zjavení . Opakujte aplikáciu v čase, keď pupienok zmizne. Vzorka nedráždi a nevysušuje pokožku. Najlepšie výsledky možno dosiahnuť pri súčasnom užívaní iných sérií vzorky Pure Control.

Viditeľné účinky pri odstraňovaní škvŕn a čiernych bodiek 83%.

Pozor! Len na vonkajšie použitie. Vyhnite sa kontaktu s očami. V prípade zasiahnutia očí okamžite opláchnite vodou.

Testované na vybranej skupine ľudí.