Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

++EVELINE FACEMED ČISTIACI AKTÍVNY GÉL NA NEDOKONALOSTI 8v1 150ML

*Aktívny hĺbkovo čistiaci gél 8v1 je jedinečná kombinácia účinných látok v boji proti príčinám nedokonalostí, akné, poškodeniu a zafarbeniu pleti. Presne odstraňuje nečistoty a odumreté bunky pokožky, zatiaľ čo ju nevysušuje.  Pôsobí tiež antibakteriálne, čím zabraňuje tvorbe nedokonalostí. 150 ml*

Výrobca: EVELINE
Kód: 948943
EAN: 5901761948943
Dostupnosť: na sklade
5.83 bez DPH
6.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

EVELINE FACEMED ČISTIACI AKTÍVNY GÉL NA NEDOKONALOSTI 8v1 150ML. FACEMED+ hĺbkovo čistiaci aktívny gél 8v1 pre odstránenie nedokonalostí, 150 ml. Aktívny hĺbkovo čistiaci gél 8v1 je jedinečná kombinácia účinných látok v boji proti príčinám nedokonalostí, akné, poškodeniu a zafarbeniu pleti. Presne odstraňuje nečistoty a odumreté bunky pokožky, zatiaľ čo ju nevysušuje. Kyselina salicylová uvoľňuje a zužuje póry, čím odstraňuje čierne bodky. Pôsobí tiež antibakteriálne, čím zabraňuje tvorbe nedokonalostí. Zincidone  znižuje nadmernú sekréciu kožného mazu, zmierňuje podráždenie a zabraňuje infekciám kože. Osviežujúci a ochladzujúci mentol okamžite osvieži jemnú pokožku, so zdravou farbou a dlhotrvajúcou čistotou.

  1. Proti vyrážkam
  2. Proti čiernym bodkám
  3. Znižuje tvorbu mazu a lesk pokožky
  4. Zmenšuje póry
  5. Obnovuje epidermis a hojí známky akné
  6. Vyrovnáva farbu pokožky
  7. Upokojuje podráždenia a zápaly
  8. Eliminuje nedokonalosti

Účinné zložky:

Kyselina salicylová - otvára póry a rozjasňuje pokožku, redukuje nedokonalosti pleti. Vyhládza pokožku a vypĺňa drobné vrásky a jazvičky po akné.

Zincidone® -  komplex bohatý na zinok reguluje sekréciu kožného mazu, zanecháva pokožku sviežu, matnú a hladkú.

Mentol - pôsobí dezinfekčne a zabraňuje vzniku nedokonalostí na pleti.

D panthenol a alantoín - dokonale zvláčňujú a upokojujú pokožku. Zabezpečujú prirodzenú lipidovú bariéru pokožky.

Aplikácia:

  1. Ako gél - používať denne, jemne v masírovať do vlhkej pokožky tváre, následne opláchnuť vodou.
  2. Ako peeling- 2-3x do týždňa jemne v masírovať do vlhkej pokožky tváre a masírovať niekoľko minút, následne opláchnuť vodou.
  3. Ako maska- 2-3x do týždňa naniesť na vyčistenú pokožku tváre, v masírovať a nechať pôsobiť 3min., následne opláchnuť vodou.