Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+HD LIFE STYLE CURL CREAM AMPLIFIER KRÉM NA UDRŽANIE KUČIER 150ML

NOVINKA
Výrobca: HD Style
Dostupnosť: na sklade
8.83 bez DPH
10.59 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

HD LIFE STYLE CURL CREAM AMPLIFIER KRÉM NA UDRŽANIE KUČIER 150ML. Pomáha vytvoriť ideálne kučery, alebo zdôrazniť krásu prirodzených kučier. Krém s jemnou textúrou zaisťuje fixáciu a kontrolu prírodným kučeravým vlasom, ako aj  všetkým druhom  kučier a vĺn až na 72 hodín! Zloženie  krému bolo starostlivo vybrané, aby pramene vlasov boli po ňom poddajné, pružné a chráni ich pred vlhkosťou, dodáva im pružnosť a lesk. Použitie krému zabraňuje vzniku krepovateniu. Pramene bez krepovatenia dlhodobo udržia kučery v perfektnom stave. Tento prípravok sa rýchlo vstrebáva, nezaťažuje vlasy a nezlepuje ich, čím pomáha vytvoriť krásne kučery.

Prečo sa vám to páči?

Kontrola neposlušnich vlasov

Hydratacia

Nasýtené kyseliny hyalurónovej

Poslušné pramene

Thermoochrana

Dodáva objem

Regulácia vlhkosti

Vegan vzorec

Hlavné zložky:

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyalurónová - Kyselina hyalurónová je dôležitou novou zložkou pre starostlivosť o vlasy!! Je to najsilnejšia hydratačná zložka, ktorá má úžasnú schopnosť zadržiavať vodu až 1000-násobne vyššiu ako jej vlastná hmotnosť. Treba si uvedomiť, že pokožka hlavy sa skladá z vonkajšej a z  vnútornej vrstvy. Oblasť, v ktorej sa nachádza vlasový folikul, je obklopený  tekutým tkanivom, ktoré obsahuje kyselinu hyalurónovú. Hydratuje folikuly zvnútra, čo pomáha posilniť vlasy. Do veku 25 rokov si telo produkuje dostatok vlastnej kyseliny hyalurónovej, ale s každým ďalším rokom sa jej množstvo začína výrazne znižovať. Jej nedostatok môže viesť k suchým, krehkým vlasom bez života. Preto vlasy potrebujú podporu zvonku, ktorú možno získať z prípravkou na báze  kyseliny hyalurónovej, konzervačného prostriedku v jeho zložení.

Panthenol

Panthenol je lepšie názov provitamín B5, jeden z najlepších a najobľúbenejších ingrediencií v starostlivosti o vlasy. Napriek tomu, že poskytuje značné množstvo vlhkosti, je ľahký a má objemný  účinok. Je to preto, že provitamín B5 má vynikajúcu schopnosť preniknúť do vlasovej štruktúry, čo predstavuje ďalšiu štruktúru každého reťazca a pridanie vrstvy pružnosti a pevnosti. Štruktúru, ktorú vytvára je mäkká a pružná. Väzbové vlastnosti panthenolu umožňujú pokryť a utesniť vlasové folikuly, obklopiť vlasový stvol, a tým zabezpečiť lesk a žiarivosť vlasov.

Zloženie stylingové produkty obsahujú jedinečné polyméry, ktoré prispievajú k dlhodobej fixácii aj pri vysokej vlhkosti vzduchu a veternom počasí, zaisťujú tepelnú ochranu a fixáciu vlasov.

Návod na použitie: Naneste krém na ruky a rovnomerne rozotrite na uterákom vysušené vlasy. Aplikujte rukou a rovnomerne naneste uterákom na vysušené vlasy.