Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

IMP Trvalá SURF Neutralizér na fixovanie 150ml

Výrobca: Imperity
Kód: 2803
Dostupnosť: na sklade
2.49 bez DPH
2.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

IMPERITY SURF Neutralizér na fixovanie 150ml.  IMPERITY PROFESIONÁLNY NEUTRALIZÉR NA FIXOVANIE VLASOV PO TRVALEJ

Upozornenie: Obsahuje peroxid vodíka. Pri styku s pokožkou môže spôsobiť podráždenie kože. Vyhnite sa kontaktu s očami. V prípade zasiahnutia očí okamžite vypláchnite oko a vyhľadajte lekársku pomoc. Používajte ochranné rukavice. Dodržujte pokyny v návode. Uchovávajte mimo dosahu detí. Len pre profesionálne použitie! Jeho aplikáciu a použitie zverte prosím odborníkovi - Vášmu kaderníkovi. Aplikácia alebo použitie tohoto výrobku si z dôvodu bezpečnosti vyžaduje profesionálne skúsenosti, zručnosť a vedomosť o látkach použitých vo výrobku.

Profesionálna neutralizačná tekutina na fixovanie, ktorá stabilizuje štruktúru vlasového keratínu, výsledok je dlho trvajúci, odolný zvlnený účes. Pomocou špeciálnej formuly a extraktu zo zeleného čaju, ako aj komplexných zmiešaných ovocných kyselín regeneruje a zásobuje vlasy živinami, ktoré sa stratili v procese trvalej ondulácie.

Aplikácia: Po opláchnutí vlasov od zvyškov tekutiny na trvalú onduláciu naneste rovnomerne na vlasy a nechajte pôsobiť 8-10 minút, potom opláchnite. Neutralizér sa vôbec nesmie riediť s vodou!