Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+LS HYALURODERM LIPOZÓMOVÁ OMLADZUJÚCA MASKA 200ML

*Na bunkovej úrovni sú schopné regenerovať pokožku a zvyšovať schopnosť zadržiavať vodu spojivového tkaniva, čím sa starnúca pokožka viditeľne omladzuje, zjemňujú sa línie vrások, spomaľuje sa tvorba vrások, pokožka je nasýtená vlhkosťou,*

Výrobca: LADY STELLA
Dostupnosť: na sklade
10.83 bez DPH
12.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

LS HYALURODERM LIPOZÓMOVÁ OMLADZUJÚCA MASKA 200ML.Lady STELLA Hyaluroderm Gél balenie s vitamínovými mikroguličkami 200 ml. Lipozómy vďaka svojej dvojitej sférickej štruktúre efektívne dodávajú základné aktívne zložky priamo do buniek v hlbších vrstvách pokožky. Ich multiaktívny účinok vyplýva zo schopnosti nahradiť hydrofilné (kyselina hyalurónová) a lipofilné (ceramidy, vitamíny A, E) chýbajúce v hlbších vrstvách starnúcej pokožky. Na bunkovej úrovni sú schopné regenerovať pokožku a zvyšovať schopnosť zadržiavať vodu spojivového tkaniva, čím sa starnúca pokožka viditeľne omladzuje, zjemňujú sa línie vrások, spomaľuje sa tvorba vrások, pokožka je nasýtená vlhkosťou, čím sa zvyšuje jej pevnosť a prirodzená elasticita a výrazne sa zlepšuje textúra pokožky. Hydrogél obsahujúci fibro-aktívnu sóju, pšeničné klíčky a extrakt z hroznových jadierok, ktorý aktivuje syntézu kolagénu a elastínu v pokožke, ktorá sa časom stáva menej funkčnou; zabezpečuje prítomnosť potrebného kyslíka, ktorý dlhodobo stimuluje regeneráciu buniek. Peptidy, aminokyseliny, D-panthenol a oligosacharidy pôsobiace ako aktívne zložky sa spolu s mikrokapsulami s obsahom vitamínov vyživujúcich pokožku dostávajú priamo do buniek, kde dlhodobo pôsobia intenzívne na obnovu buniek. Pri pravidelnom používaní pleť vyživuje, hydratuje a vitalizuje, pomáha vyhladzovať jemné vrásky, výrazne sa zlepšuje textúra pleti, stáva sa hladkou a žiarivou.
Odporúčané použitie: Mikroperly naneste rovnomerne na vyčistenú pleť a po 15 minútach zmyte.
Pre profesionálne použitie.
Gélové zábaly z mikroguličiek:
Hyaluroderm
liposomal Oxigenante
Ichtoline
Caviluxe
Carovita
Ako sa nanášajú na pokožku?
Nanášanie: Štetcom, ručne, ale v tomto prípade je vhodné uhladiť vejárovým štetcom, pre rovnomerné rozloženie
špachtľou
.Ako a kedy sa dajú odstrániť?
Zvyčajne trvanie účinku je 15-30 minút. Odstraňovanie sa robí najčastejšie teplou vlažnou vodou, niekedy je však vhodnejšie nevsiaknutý materiál pred zmytím odstrániť špachtľou.
Ďalšie užitočné informácie o zábaloch:
Želé zábal je možné ošetriť ultrazvukom, je vhodné aplikovať ho pred masážou, aby tuky v kréme nebránili vstrebávaniu účinných látok.