Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Quick Fine Enzyme Peeling 30 ml

NOVINKA
Výrobca: Solanie
Kód: SO11200
Dostupnosť: na sklade
9.16 bez DPH
10.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Quick Fine Enzyme Peeling 30 ml. Objavte hodvábny, hladký pocit pokožky a dokonalý pocit starostlivosti o pleť s Quck Fine Enzyme Peelingom. Exfoliačný gél rozloží proteínové väzby medzi kožnými bunkami a tým podporuje odlupovanie odumretých keratínových buniek v koži a čistí povrch kože. Pri pravidelnom používaní možno dosiahnuť nielen čistý a jednotný povrch kože, ale aj počas ďalšej starostlivosť o pleť zvyšujeme absorpciu ďalších prípravkov a teda môže zvýšiť ich účinnosť.

Vlastnosti produktu:

- Podporuje odstránie odumretých kožných buniek

- Povrchové zjemnenie kože

- Zvýšenie absorpcie účinných látok

- o 26 % aktívnejší procesov obnovy buniek

- 0% parabénov

Pred použitím vykonajte kožný test na vnútornom povrchu zápästia.

Aplikácia: Naneste tenkú vrstvu gélu na čistú, vlhkú tvár. Vynechajte okolie úst a oblasť očí. Mokrými rukami jemne masírujte gél do pokožky, v závislosti na citlivosti pleti nechajte pôsobiť 2-5 minút a gél dôkladne zmyte. Následne pleť hydratujte pleťovou vodou.  Používajte 1-2 krát týždenne.

Upozornenia: Produkt je vhodný len na vonkajšie použitie! Uchovávajte mimo dosahu detí! V prípade kontaktu s očami okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody.

Nepoužívajte na podráždenú, poškodenú, slnkom spálenú pokožku! Nepoužívajte po opaľovaní !

Skladovanie: Nie viac ako pri teplote 25 ° C, chránte pred svetlom. Vďaka svojim prírodným zložkám sa farba výrobku/ gélu/  môže líšiť, ale to neovplyvňuje kvalitu výrobku.