Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Mango-ryža AHA peeling na tvár 150ml

Výrobca: Solanie AHA
Kód: SO20901
Dostupnosť: na sklade
14.16 bez DPH
16.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Mango-ryža AHA peeling na tvár - 150 ml. Ryžové guličky majú šetrný  brúsny účinok na odstránenie odumretých kožných buniek, zlepšuje krvný obeh a omladzuje povrch pokožky . Druhá brúsiaca zložka - jemnozrnná morské diatomazemina na čistenie pórov, špiny.

Ovocné kyseliny z mangaá a papáje obohatené enzímy, glykolové kyselíny a kyseliny mliečnej uvoľňujú starú zrohovatenú vrstvu a  stimuluje tvorbu nových buniek, a tak pomáhajú k tvorbe zdravej pokožky. Synergickým efektom týchto látok je hladký povrch pokožky. Je určený pre tých, ktorí nemajú rady úpravu pokožky kozmetickými prístrojmi (napr. mikroderabráziou), ale chcú mať efektný viditeľný výsledok. Výkonný a šetrný jemný AHA efekt (pH 4) je tiež dobrý na vyhladzovanie vrások. Výživujúce avokádo, hydratačný alantoín znižuje podráždenie - iritáciu a betaín, normalizujúci účinok. Neobsahuje konzervačné látky ani alergénne konzervačné látky, poskytuje ich kyselina sorbová a ovocné kyseliny.

Používanie:

Na očistenú pokožku nanesieme primerané množstvo peelingu, potom mierne brúsime (čo môže byť vykonané aj s mokrými rukamipotom počkáme niekoľko minút kým ovocné kyseliny budú účinkovať. S frimátorom môžeme zvýšiť mechanické namáhanie, ale aj bez toho, samotné kyseliny obsiahnuté v peelingu jemne a  účinne odstráňujú odumreté bunky na povrchu pokožky. Vlhkou handričkou alebo hubkou odstránime zbytky peelingu a potom tonizujeme pokožku.

účinné látky/hlavné:

častice z okrúhlej ryže, mango a papája - ovocné výťažky, AHA kyselina glykolová, kyselina mliečna, kyselina salicylová, diatoma, avokádo, alantoín, betaín.