Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

+ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÝ SET HAPPY ROLL

* cestovný set*Je jednoduchým, rýchlym a efektívnym riešením v oblasti odstraňovania nežiadúcich chĺpkov. Ideálna voľba pre začiatočníkov, šikovný a praktickým spoločník aj na cesty. Súčasťou sady sú dve kazety s depilačným voskom s obsahom aloe vera, depilačné papieriky, ohrievač vosku, ktorý vďaka svojim malým rozmerom a ergonomickému tvaru padne krásne do ruky. *

Výrobca: X-EPIL
Dostupnosť: na sklade
18.33 bez DPH
21.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

ALVEOLA X-EPIL DEPILAČNÝ SET HAPPY ROLL TRAVEL SET.  Je jednoduchým, rýchlym a efektívnym riešením v oblasti odstraňovania nežiadúcich chĺpkov. Ideálna voľba pre začiatočníkov, šikovný a praktickým spoločník aj na cesty. Súčasťou sady sú dve kazety s depilačným voskom s obsahom aloe vera, depilačné papieriky, ohrievač vosku, ktorý vďaka svojim malým rozmerom a ergonomickému tvaru padne krásne do ruky. Ohrievač Happy Roll vždy udržuje nahriatu kazetu s voskom  na správnej teplote pomocou svojho vstavaného termostatu. Vďaka svojej širšej spodnej časti stojí stabilne nielen pri nahrievani ale aj v čase, keď ho nepoužívate. Svojou nízkou hmotnosťou premení celý proces depilovania na zážitok. Alveola X-Epil Happy Roll Sada na depiláciu je vhodná na odstraňovaie chĺpkov na nohách, rukách, v oblasti podpazušia a bikín. Užívajte si hladkú a jemnú pokožku na dotyk až po dobu 4 týždňov.

  • jednoduchý, rýchly a efektívny spôsob odstraňovanie chĺpkov
  • vosky s obsahom aloe vera
  • ohrievač malých rozmerov, nízkej hmotnosti a ergonomického tvaru
  • depilované časti: nohy, ruky, podpazušie, oblasť bikín
  • pre hladkú a jemnú pokožka až po dobu 4 týždňov

Použitie: Pred použitím sady na depilovanie si pozorne prečítajte návod na použitie a bezpečnostné opatrenia! Dĺžka chĺpkov by mala byť aspoň 2-3 mm. Pleť musí byť dokonale čistá, zbavená mastnoty a suchá. Kazetu s voskom  zahrejte v ohrievači podľa popisu v návode na použitie. Pred použitím vždy skontrolujte teplotu vosku. Zahriaty vosk naneste v tenkej vrstve pomocou valčekovej (roll-on) hlavice na pokožku v smere rastu chĺpkov. Priložte depilačný pásik, vyhlaďte ho a rýchlym pohybom, rovnobežne s pokožkou ho stiahnite v protismere rastu chĺpkov. Zvyšky vosku odstráňte z pokožky s X-Epil post-depilačným čistiacim olejom alebo X-Epil post-depilačným olejovým obrúskom. Na zmiernenie a upokojenie začervenania pokožky odporúčame použiť X-Epil upokojujúci gél po odstránení chĺpkov.
Upozornenie: Pred prvým použitím vykonajte kožný test na malej ploche pokožky a ak sa do 24 hodín neobjaví nežiaduca kožná reakcia, môžete pokračovať v odstraňovaní chĺpkov. Pleť musí byť dokonale čistá,suchá a zbavená mastnoty. Nedepilujte ak je koža zapálená, ihneď po opaľovaní, nad otvorenými ranami, v prítomnosti vírusových, plesňových, bakteriálnych infekcií kože, počas užívania liekov na riedenie krvi a v prípade cukrovky.
Balenie:
-
 ohrievač s elektrickým káblom
- 2 x 50 ml kazeta s voskom so širokou hlavicou s obsahom aloe vera  
- 10 ks depilačných papierikov
- návod na použitie