Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Hrozno hylúronova masážna maska s TO Complex 100ml

Výrobca: Solanie
Kód: SO21708
Dostupnosť: na sklade
21.66 bez DPH
25.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Hrozno hylúronova hydratačná masážna maska s TO Complex 100ml Solanie. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu Grape-HYALURON masážna maska je vhodná nielen pre hydratačné účinky a hydratáciu, ale môže byť použitá rovnako k masáži. Zvlášť pre komplexné (R) zloženie, neutralizuje kožné bunky ničí škodlivé voľné radikály a chránia bunky pred poškodením s jeho vynikajúcími antioxidačnými schopnosťami.

Obsah Kakaové maslo, bambucké maslo a olej z pupalky dvojročnej - vyživujú pokožku a pomáhajú obnoviť svoju prirodzenú štruktúru.

Aplikácia: vhodná po dobu 10-15 minút s masážou.

GRAPE-HYALURON

Starnutie kože je založené na komplexných genetických a biochemických procesov, v ktorých voľné radikály hrajú kľúčovú úlohu. Tieto krátkodobé kyslíkom obsahujúce zlúčeniny sú tvorené z dôvodu využitia energie buniek a tiež proti škodlivým vonkajších vplyvov životného prostredia. Solanie Hroznová Hyalúronová rada obsahuje špeciálny Tokaj Oleo Complex (R), ktorý je vzhľadom na vysoký obsah polyfenolov, schopných neutralizovať škodlivé voľné radikály, v kožných bunkách, aby sa spomalil proces starnutia. Až po zložité (R) obsahuje špeciálne prísady na báze oleja a jeho účinok je doplnený kyselinou hyalúronovou, tak hlboko hydratuje tkaniva zodpovedné za vzhľad zdravej pokožky.