Profibeauty.sk eshop kozmetika kaderníctvo

Solanie Sérum Pro Lift Volume 3 Peptides 30ml

NOVINKA
Výrobca: Solanie
Kód: SO21201
Dostupnosť: na sklade
39.99 bez DPH
47.99 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Solanie Sérum Pro Lift Volume 3 Peptides 30ml.  Pomocou komplexu Pro Lift Volume môžete využívať mimoriadny účinok esenciálnych peptidov na kožné a kmeňové bunky priamo počas kozmetického ošetrenia.  Peptidový komplex Matrixyl 3000® stimuluje syntézu kolagénu a elastínu, zlepšuje hustotu spojivového tkaniva, čím zvyšuje elasticitu pokožky tváre. Účinná látka z argánovej rastlinnej kmeňovej bunky aktivuje bunkové procesy unikátnym spôsobom, čím sa pleť stáva kompaktnejšou a pevnejšou.
Pridaná zložka kyseliny hyalurónovej s nízkou molekulovou hmotnosťou sa ľahko a hlboko vstrebáva do pokožky, čím sa lepšie viaže vlhkosť v hlbších vrstvách kože.
Efekt bezihlovej mezoterapie zabezpečuje peptid Neodermyl®, ktorý zlepší spevnenie pokožky, znižuje vrásky a už po dvoch týždňoch používania sa koža stáva pevnejšou a pružnejšou.

Vlastnosti produktu:
- Okamžitý bezihlový mesoterapeutický účinok
- Superkomplex založený na 3 peptidoch
- Maximálna kompaktnosť pokožky
- Pevnejšia pokožka
- 0% minerálny olej
- 0% parabén
- 0% silikónový olej
- 0% parfém

Ingredients: Aqua, Glycerin, Betaine, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl 3x-Peptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate , Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA